Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegnap este több pucér képet is kaptam a férjemről, a péniszéről is(egy kamu profilról). Teljesen lesokkolt. Nemrég szültem, van másik gyermekünk. Nem értem a férjem hogy tehette ezt velünk.
jan. 17. 13:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%

Biztos vagy benne, hogy valódi a kép?

Ma már a szarkeverők számára minden adott, hogy jópár képet összemosva, kreált tartalmat hozzátéve kreáljanak valami fiktívet.

Nem mondom, hogy így van, de a kérdés, ez a lehetőség kizárt?

jan. 17. 14:11
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezd meg a férjed mit szeretne. Mi tényleg nem tudunk rajtad segíteni.
jan. 17. 14:15
 13/19 anonim ***** válasza:
15%
Lehet ő küldte kamuprofilról, hogy meglássa hogy reagálsz
jan. 17. 17:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Neked nem küldozgetett a kapcsi elején? Már akkor tudhattad akkor hogy szatír.

Amugy én épitgetném hova koltozok el meg hogy lesz.

jan. 17. 18:13
 15/19 A kérdező kommentje:

7

Egy éves regisztráció, profilkép nélkül. Egy üres adatlap. Ebből gondolom.

jan. 17. 19:21
 16/19 A kérdező kommentje:

11

Hálószobánkban, a tükör előtt pózoló képekről van szó. Szinte senki sem tudja mi hogy néz ki, vagy a férjem meztelenül. Csak felismerem 10 év után is.

jan. 17. 19:23
 17/19 A kérdező kommentje:

14

Nem akarom védeni a férjemet, mert csúnya dolgot tett, de azért ez a szatír kifejezés nagyon erős!!

jan. 17. 19:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod ezt el a férjednek?
jan. 18. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
76%

Ki fogja magyarázni neked, mégpedig azzal, hogy

1: csak úgy szórakozásból / nem tudja miért küldte el más nőnek a farkát, de sosem találkozott senkivel, nem is állt szándékában

Vagy

2: A te hibád lesz az egész, amiért elhagytad magad és már vele nem foglalkozol, csak a gyerekekkel és férfinak akarta érezni magát a képküldés által.

A te döntésed, hogy együtt maradsz-e egy olyan emberrel, aki ezt teszi veled. (Különösen gyomorforgató amiatt, hogy nemrég szültél és te ki vagy szolgáltatva a hormonoknak, meg mindennek, ami egy újszülöttel jár)

jan. 18. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!