Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom, hogy hülyeséget csináljon a barátnőm. Mit csináljak, vagy mit ne?
Van egy pasi ( az exem) A legjobbbnőmn halálosan belé van zúgva.
Engem egy cseppet sem zavar a dolog.
Beszéltem is vele, h bejön-e neki a bnőm (akkor másik lánnyal járt)
Mondta, hogy egy ideje igen, csak nem tudja hogy nem tudja, hogy szakítson a jelenlegi csajával.
Aztán azt, mondta rá 3 napra, hogy julius uccsó napján dobja a csajt.
A bnőm türelmesen márt. aug 3.án beszéltünk vele msnen azt monda szakított vele, valahogy furin mondta így kitaláltuk h követjük a pasit és láttuk a csajjal akivel állítolag szakított..
kéredőre vontuk mire h ők csak barátok. Megnéztük myvipen és aznap egy képalá írt amin csokolóznak azt írta szeretlek..kiderült nem is szakítottak, a bnőm kiakadtz és jogosan haragudott rá.
Azóta bizonygaja h szakítottak de a kép még kinnt van és ír alá, h szeretlek...
a bnőm elhitte és megbocsájtott neki..
most együtt vannak..
MIt tegyek? vagy ne avatkozak bele és hagyjam h a saját hibáján tanuljon??
Ami számít:
1. Mivel barátnők vagytok, szeretnéd neki őszintén elmondani, hogy ebből nem biztos hogy jól kijön.
2. Ugyan a pasi az exed, semmi érdek nem fűz hozzá, hogy a barátnődnek kárt okozz - szóval nem a féltékenység beszél belőled.
3. Ha ragaszkodik a pasihoz: Oké, Te próbáltad felnyitni a szemét, innentől csak Ő van a történetben.
4. Bele semmiképp ne avatkozz. Mondd el, hogy látod a dolgot. Nem kell neki tanácsot adni.
én nem kavarni szeretnék, azt semmiképp, eszembe sem volt, mert ő az egyetlen barátnőm!
Csak féltem mert tudom saját tapaszatatomon, h milyen a pasi:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!