Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyzet a mai lanyokkal, hogy a tobbseguk 8-9-10 evvel idosebb pasit valaszt, minden lany apakomplexusos vagy mi?
Nekem nem kellenek idősebb pasik. Nagyjából velem egyidős barátaim voltak max plusz 1-2 év.
21L
most előre meg mondom: mert mi pasik olyan éretlenek vagyunk meg mindig csak azt akarjuk és MINDEN csaj olyan szinten érettebb kívül belül [a belei is :D] h muszáj idős pasikkal járniuk.
az én álláspontom: ha mindenki érettebb az átlagnál akkor mi az átlag ?:D én nem tartom magma érettnek meg komolynak v is hát konkrétan én az érett / gyerekes határvonallal konkrétan ugráló kötelezek.
és mégis irritálnak a "fű de komoly" lányok mert 1xűen annyira nem karcolják a szintet.. karcolják.. tollal cirógatják amit 1 pihe puha kismacska tart ami 1 3 méteres pvc rúdra van erősítve.
a 8-9-10 év sok is lehet meg szokványos is. pl egy 20éves lány van hogy ránézésre többnek néz ki mint a 30 éves hapsija.
amikor olyan lányok járnak náluk kb 10 évvel idősebb pasival akiknek épphogy megjött a vérzésük na az inkább a külvilágnak szól. úgy vannak vele hogy annál inkább lesznek nagylányok minél idősebb a hapsijuk.
én is a fiatalabb lányokra bukom. 10 év hol van az apakomplexustól ugyanmár
2#
"Nekem nem kellenek idősebb pasik. Nagyjából velem egyidős barátaim voltak max plusz 1-2 év."
az a baj hogy csak voltak, egyiktől se kaptad meg azt amit akartál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!