Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The Orsi kérdése:
Mit lehetek? Tényleg egyedül fogok maradni?
Figyelt kérdés
24 éves leszek ebben a hónapban és teljesen egyedül érzem magam. Egy értelmes srác sincsen a környezetemben. Volt egy 9 hónapig tartó alkalmi kapcsolatom de a srác tegnap végleg dobott. Teljesen egyedül érzem magam. Nekem sosem lesz már senkim? Ha ez még nem lenne elég az iskolámmal is hadilábon állok. Elegem van mindenből és mindenkiből. Legszívesebben egész nap csak aludnék. Ki sem mozdulnék a házból. Mit lehetne ilyen helyzetben tenni?2012. okt. 3. 16:13
11/18 anonim válasza:
Nem tudom, nekem sincs barátnőm meg semmi, de az egyetemtől ez nem vonja el a figyelmemet, sőt...
12/18 anonim válasza:
ugyan.Állj talpra.Egy szakítás után ugyan úgy zajlik az élet.
Egyél csokit.igyál egy bögre kakaót,és tanulj :)
Ne őröld magad,mert úgy rosszabb lesz
Hidd el jobb lesz
13/18 A kérdező kommentje:
Talán össze kellene már magam szednem...Csak az a baj, hogy néha élni sincsen kedvem...rettenet
2012. okt. 3. 16:34
14/18 anonim válasza:
Ez természetes érzés.De ami nem öl meg az erősít :)
Vegyél erőt magadon,és csinálj valamit.Ne hagyd,hogy ez az állapot eluralkodjon rajtad.Akkor menni fog
15/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van :))
2012. okt. 3. 16:36
16/18 anonim válasza:
K urva sz@r egyedül de egyik kapcsi se ugy indul hogy komoly majd azá válik de ne ere tőrekedj csak légy vele azt majd kialakul
17/18 anonim válasza:
én is kb ugyan így vagyok ezzel.. a jelenlegi helyzetem miatt valószínűleg nem lesz már rendes kapcsolatom, de úgy döntöttem megpróbálok beletörődni és nem foglalkozni ilyesmivel.. persze ez eléggé hosszú folyamat és még nem sikerült teljesen de jó úton járok.. tegyél te is így..keress valami elfoglaltságot ( nem kell feltétlen valami komoly dolgot, vagy új hobbit, csak ami épp most leköt) és foglalkozz csak magaddal, legyen ez az első és terjedjen ki mindenre.. az a lényeg, hogy ne görcsölj ezen
18/18 A kérdező kommentje:
Okos ötlet.
2012. okt. 3. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!