Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
41/43 anonim válasza:
ki mondta, hogy lecserléni, jó kis obj, meghalsz egyikbe jöhet a másik, mindkettő toplistás játék, bár a cod utolsó részébe kicsit csalódtam, de talán bo2 jó lesz, Amnesia az sajnos kimaradt:)
42/43 anonim válasza:
Cod..MW..az sárilári..CoD2zöm, de Cod1UO-t is tolni fogom, ha a technika engedi..
43/43 anonim válasza:
én a cod4mwt imádtam, az utáninak csak a single részét toltam meg néha egy kis multit de nem nyűgözött le annyira, cod2 régi szép idők vagy 5 évig játszottam vele klánháborúk lanpartyk ohh... kicsit hiányoznak. CodUot azt is imádtam, de rohadtúl felhúzta az agyam az egyik küldetés amikor a pálya bebuggolt és nem kaptam fegyvereket úgy kellet a társaimet golyó elé lökni, hogy haljanak már meg, nagy nehez megcsinálom erre mi van a végén nem eneged át a célszalagon, hogy rohadna el... (jó értelemben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!