Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek nincs lelke?

Figyelt kérdés

2012. okt. 2. 20:41
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Nekem is az a nő kell, aki megalázott, lenyúlt, és még az önbizalmam is odalett miatta... Ez az élet rendje. (F)
2012. okt. 2. 20:57
 12/43 A kérdező kommentje:
Eddig 3 olyan lány volt akiért a fél karomat odaadtam volna,de most már úgy állok a nőkhöz,hogy felőlem felfordulhat mindegyik amelyik nem a rokonom.
2012. okt. 2. 20:59
 13/43 A kérdező kommentje:
Szerintem már egyiket se tudnám szeretni.
2012. okt. 2. 21:00
 14/43 anonim ***** válasza:

Ha már egyiket sem tudnád szeretni, akkor megoldódott a probléma, nem? Ha már úgysem kell foglalkoznod velük, akkor nem is baj, ha nincs lelkük. Fordítsd másra az energiád. Sok sikert!:D

Igenis van lelkünk.:)

2012. okt. 2. 21:07
 15/43 anonim ***** válasza:
A kérdező egy fogyatékos,ennyi az egész...
2012. okt. 2. 21:07
 16/43 anonim ***** válasza:

Valójában a szíved legmélyén érdekelnek még, csak tehetetlen vagy - különben nem tetted volna fel a kérdést, hogy hátha valaki meggyőz, és az ötleteket elutasíthatod, ahelyett, hogy bármit is TÉNYLEG MEGPRÓBÁLNÁL, mert azt mondod, amúgy sem menne. Tehát, a kérdésem a következő, TE mit FOGSZ TENNI annak érdekében, hogy összejöjjön?

Még annyit megjegyeznék, hogy a nőkkel extrovertáltan DE NEM BUNKÓN kell bánni! - és nem nyálasan.

2012. okt. 2. 21:12
 17/43 A kérdező kommentje:

Miért lennék fogyatékos?Mert nem értem a nők gondolkodását?Mindegyik sír,hogy nincs egy rendes pasi,erre kapásból 3 koptatott le.Szóval nem tudom mit várnak.

Az egyetlen baj a kinézetemmel az lehet,hogy lassan 22 évesen nem nézek ki 18-nál 19-nél többnek.Ismerőseim szerint vicces vagyok és rendes is,sokat olvasok,nem vagyok hülye se,ergo kellene,hogy legyen barátnőm.

De egynek se kellek,engem pedig megöl a magány.Nem a nőkkel van a bajom,hanem azzal,hogy belefáradtam abba,hogy foggal,körömmel kaparjak a semmiért.

2012. okt. 2. 21:14
 18/43 anonim ***** válasza:
77%
NE ÁLTALÁNOSÍTS!!!!!!!! kikérem magamnak
2012. okt. 2. 21:18
 19/43 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, eljő az igazi, mikor eljön az ideje.

Itt van amit írtál:

"Az egyetlen baj a kinézetemmel az lehet,hogy lassan 22 évesen (DE1) nem nézek ki 18-nál 19-nél többnek.Ismerőseim szerint vicces vagyok és rendes is,sokat olvasok,nem vagyok hülye se,ergo kellene,hogy legyen barátnőm.

De(DE2) egynek se kellek,engem pedig megöl a magány.Nem a nőkkel van a bajom,hanem azzal,hogy belefáradtam abba,hogy foggal,körömmel kaparjak a semmiért."

És ne kaparj foggal közömmel, mi vagy te kutya? Ha így viselkedsz akkor ne is csodálkozz, a nők azt akarják, hogy "leszard" őket, azaz tegyél úgy mintha ugyan úgy meglennél nélküle is mint vele, de ő egy plusz dolog lenne az életedben :) - nem vagy koldus - gondolom - hogy könyörögj neki, hogy szeressen :P

"A szerelem olyan mint a fing, ha erőlteted, lehet, hogy szar lesz"

2012. okt. 2. 21:20
 20/43 A kérdező kommentje:
Bízom benne,hogy szakértő vagy kedves 19. és igazad lesz.
2012. okt. 2. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!