Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egyiket sem tudnád szeretni, akkor megoldódott a probléma, nem? Ha már úgysem kell foglalkoznod velük, akkor nem is baj, ha nincs lelkük. Fordítsd másra az energiád. Sok sikert!:D
Igenis van lelkünk.:)
Valójában a szíved legmélyén érdekelnek még, csak tehetetlen vagy - különben nem tetted volna fel a kérdést, hogy hátha valaki meggyőz, és az ötleteket elutasíthatod, ahelyett, hogy bármit is TÉNYLEG MEGPRÓBÁLNÁL, mert azt mondod, amúgy sem menne. Tehát, a kérdésem a következő, TE mit FOGSZ TENNI annak érdekében, hogy összejöjjön?
Még annyit megjegyeznék, hogy a nőkkel extrovertáltan DE NEM BUNKÓN kell bánni! - és nem nyálasan.
Miért lennék fogyatékos?Mert nem értem a nők gondolkodását?Mindegyik sír,hogy nincs egy rendes pasi,erre kapásból 3 koptatott le.Szóval nem tudom mit várnak.
Az egyetlen baj a kinézetemmel az lehet,hogy lassan 22 évesen nem nézek ki 18-nál 19-nél többnek.Ismerőseim szerint vicces vagyok és rendes is,sokat olvasok,nem vagyok hülye se,ergo kellene,hogy legyen barátnőm.
De egynek se kellek,engem pedig megöl a magány.Nem a nőkkel van a bajom,hanem azzal,hogy belefáradtam abba,hogy foggal,körömmel kaparjak a semmiért.
Ne keseredj el, eljő az igazi, mikor eljön az ideje.
Itt van amit írtál:
"Az egyetlen baj a kinézetemmel az lehet,hogy lassan 22 évesen (DE1) nem nézek ki 18-nál 19-nél többnek.Ismerőseim szerint vicces vagyok és rendes is,sokat olvasok,nem vagyok hülye se,ergo kellene,hogy legyen barátnőm.
De(DE2) egynek se kellek,engem pedig megöl a magány.Nem a nőkkel van a bajom,hanem azzal,hogy belefáradtam abba,hogy foggal,körömmel kaparjak a semmiért."
És ne kaparj foggal közömmel, mi vagy te kutya? Ha így viselkedsz akkor ne is csodálkozz, a nők azt akarják, hogy "leszard" őket, azaz tegyél úgy mintha ugyan úgy meglennél nélküle is mint vele, de ő egy plusz dolog lenne az életedben :) - nem vagy koldus - gondolom - hogy könyörögj neki, hogy szeressen :P
"A szerelem olyan mint a fing, ha erőlteted, lehet, hogy szar lesz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!