Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hm..akkor egy olyan csajt, aki képes elverni Codba, Csébe...
Vagy olyat akit agyonszeretgethetsz mint egy plüsst
Vagy aki végiglesi a Forma1-et, a vízilabdát..nemtudom
Vagy aki eljár veled koncertre, vagy tüntetni az állatok jogaiért
Bármilyet..csak értsd meg hogy a nők sem mind ugyan olyanok, neked is szarul esne ha le szexmániás disznóznának
Tudod..mint a bogár és rovaros közmondásban..minden riban* nőnemű, de nem minden nőnemű riban*
Azt hiszem én beteg vagyok és nem tudok beilleszkedni a sok lelkiselejt fiú-lány közé akik azok után futnak akik megalázzák őket vagy akik "elérhetetlenek".
Nekem nincs komplexusom, nem futok az iránt aki nem érdemli meg. Inkább vagyok szingli, de nekem nem kell ez. Majd lesz egy egészséges lány akinek szeretet kell nem "futás" az "elérhetetlen" után, eddig is volt egy-kettő.
Örülök,hogy vannak még normális nők és tényleg még egyszer elnézést kérek a kezdeti általánosításért,nem szerettem volna megbántani senkit.
Amúgy elsőre is értettem a lényeget.Találjak magamnak olyan lányt akivel közös az érdeklődési körünk,csak sajnos az nem olyan könnyű.Sok minden érdekel,csak sajnos nem tudom hol találhatnék hozzám illő lányt.Szeretem az irodalmat,a történelmet,a csillagászatot,az antropológiát,a paleontológiát,filozófiát,szeretek edzeni,szeretek rajzolni(csak sajnos évek óta nem volt rá időm).
Szerintem ezek olyan témakörök,amik egy korombeli lányt nem nagyon érdekelnek(általában,biztos van kivétel)).
Eddig egy olyan lánnyal találkoztam akit érdekelt legalább az irodalom és ő le is koptatott.
Na paff, beletrafáltál, író alkat vagyok, újságíróként is bontogatom szárnyaim, a történelem, a háborúk..így ezáltal a fegyverek megszállottja vagyok. Napi 24 órában eltudnám nézni a Discovery csillagászati műsorait.
Elég ha rendes a lány, és vmi közös van bennetek. Látod, bennünk ez lehetne, emellett kocka csaj vagyok, és imádom a jó haverokkal való sörözgetést, és focibu-zi vagyok. Kell mindig egy szabad tér a félnek, saját világ.
Persze,hogy kell szabad tér.Én sem szeretném ha valaki rám akaszkodna.
Egyik ismerősöm összejött egy lánnyal,aki pont ilyen tapadós fajta.Amióta együtt vannak sehova nem tud elmenni,mert a lány állandóan rinyál,hogy biztos megcsalja.
Amúgy én nem szeretem a háborúkat,legalábbis amiket Amerika vív azokat elítélem,mert azt hajtogatják,hogy küzdenek a "szabadságért",miközben csak megszállók egy másik országban és tudtommal 9/11 óta nem is nagyon volt semmi olyan terror cselekmény amihez köze lett volna az Al kaida-nak.Pusztán az olajért mennek el embert ölni,amit szerintem csak az agy mosott ember nem ítél el.
A régi háborúk engem is érdekeltek.Például az ókori és a középkori háborúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!