Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kopaszok kigyurt agressziv állatok de miért?
Én most is szerlemes vagyok és boldog vagyok, hiába vagyok szerinted érzéketlen állat :D
Te meg egy kiéget cafka vagy aki nem kell snekinek irígy vagy mi :D legyél száraggy el :D
"és nektek kopaszok hogyan mutatjátok ki a szerelmet?"
EZMI? Ez nem egy értelmes mondat :)
Én már hány kérdést feltettem itt NEKED, és még egyre sem atál tisztességes választ.
Tükrözi az intelligenciád.
Már ha tudod mi az, nem hiszem :]
BÚJJÁ EL!
Megdöbbentő, hogy mekkora előítéletes, elfogult, önhitt nő vagy. Makacs vagy, és szűklátókürű, képtelen vagy elvonatkoztatni valakinek a külső tulajdonságaitól. Hibás azt gondolni, hogy a a külső tulajdonságok belső tulajdonságokat is vonzanak magukkal. Az, hogy mi történt a diplomás barátnőddel nem ad okot arra, hogy általánosíts. Szerintem több diplomás kopasz ismerősöm van, mint neked összesen diplomás. Jó lenne, ha kezeltetnéd a szűklátókürűséged, elvakultságod, és főleg az előítéleteidet. A kopaszodás a férfiak között általános, kortól független jelenség. Ha a saját fiad 23 éves korára kopasz lesz, akkor ő is egy agresszív, bunkó állat lesz, hiába jár főiskolára, és tanul teszemazt jogot? Kidobod a házadból és megszakítod vele a kapcsolatot? Én a helyedben leülnék, és elgondolkodnék azon, hogy miért mondta 28 ember egy nyilvános fórumon, hogy a Te gondolkodásmódod a hibás, és értettek mind - függetlenül attól, hogy kopaszok vagy nem - egyet abban, hogy felháborító az, hogy bunkó agresszív állatoknak titulálod azokat az embereket, akiknek nincs hajuk. Kíváncsi lennék, milyen arcot vágnál, ha valaki, akit te lekopaszoznál, közölné veled, hogy két diplomás egyetemi tanár, soha nem volt erőszakos senkivel, és azért kopasz, mert megölte a haját a kemo, amivel legyőzte a rákját, de köszöni jólesett neki, hogy elküldted a p!csába. Gratulálok, hogy felnőtt férjes asszonyként ilyen vagy.
Egy hajjal rendelkező egyetemista
Jó, akkor most menj, és tedd fel ezt a kérdést:
Miért jó bizonyos férfiaknak a nők verésében levezetni az agressziójukat, stresszüket?
Mert ez nem feltételez előítéleteket, nem vesz bele általánosításokat. Most a gyúrósokat szóltad le, pedig ők is olyanok, mint a kopaszok: attól, hogy gyúr valaki, a jelleme nem változik, a legjobb barátom is gyúr, és ugyanolyan kultúrált, csendes, intelligens srác, attól, hogy 40-es bicepsze van. Az ember külsejével, hobbijával nem függ össze a természete, a természetével függ össze a külseje és a hobbija. Egy alapvetően agresszív ember nem fog bélyeget gyűjteni, inkább gyúr, és megveszi a fekete BMW-t, mert ő attól lesz kemény. Remélem érted a különbséget. Legközelebb gondold végig mit kérdezel, és akkor nem fognak ennyien beszólni, mert jogtalanul és alaptalanul tévesen ítéled el őket.
ugyanaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!