Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kopaszok kigyurt agressziv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kopaszok kigyurt agressziv állatok de miért?

Figyelt kérdés
még egy nővel is agresszivak.Mire fel?Mert erősebbek az átlagnál?Tudnak ezek egyáltalán szeretni egy nőt?vagycsak a durvaság izgatja őket?
2009. aug. 4. 12:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
egyébként ha el se olvasod mert leszarod akkor megkérdezhetem,hogy mi a fenét keresel te itt?Jöttél köcsögösködni?egyébként arra kiváncsi lettem volna,hogy te hányszor voltál már szerelmes és hány nő volt beléd esve!
2009. aug. 4. 19:26
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

Én most is szerlemes vagyok és boldog vagyok, hiába vagyok szerinted érzéketlen állat :D

Te meg egy kiéget cafka vagy aki nem kell snekinek irígy vagy mi :D legyél száraggy el :D

2009. aug. 4. 19:33
 23/31 A kérdező kommentje:
bocsi husi,de férjnél vagyok....mennyire vagy kigyurt?és még az lenne akédésem,hogy a kopaszok miért mennek félre a barátnőik mellett?és nektek kopaszok hogyan mutatjátok ki a szerelmet?egyik kopasz imerősöm inkább beledöglene minthogy azt mondja egy lánynak,hogy szeretlek!az ilyen milyen viselkedés szerinted?
2009. aug. 4. 21:07
 24/31 anonim ***** válasza:

"és nektek kopaszok hogyan mutatjátok ki a szerelmet?"

EZMI? Ez nem egy értelmes mondat :)

2009. aug. 4. 22:20
 25/31 A kérdező kommentje:
sajnos itt nagyobb az egy négyzetméterre jutó hülék száma....szerintem ti nem vagytok teljesen normális ép eszű emberek.feltettem egy kérdést és egy balf-sz rám száll meg okoskodik.
2009. aug. 5. 10:28
 26/31 anonim ***** válasza:

Én már hány kérdést feltettem itt NEKED, és még egyre sem atál tisztességes választ.

Tükrözi az intelligenciád.

Már ha tudod mi az, nem hiszem :]

BÚJJÁ EL!

2009. aug. 5. 11:36
 27/31 A kérdező kommentje:
Irtam privit.Nem hinném,hogy érdemes egymást piszkálnunk!
2009. aug. 5. 14:10
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Megdöbbentő, hogy mekkora előítéletes, elfogult, önhitt nő vagy. Makacs vagy, és szűklátókürű, képtelen vagy elvonatkoztatni valakinek a külső tulajdonságaitól. Hibás azt gondolni, hogy a a külső tulajdonságok belső tulajdonságokat is vonzanak magukkal. Az, hogy mi történt a diplomás barátnőddel nem ad okot arra, hogy általánosíts. Szerintem több diplomás kopasz ismerősöm van, mint neked összesen diplomás. Jó lenne, ha kezeltetnéd a szűklátókürűséged, elvakultságod, és főleg az előítéleteidet. A kopaszodás a férfiak között általános, kortól független jelenség. Ha a saját fiad 23 éves korára kopasz lesz, akkor ő is egy agresszív, bunkó állat lesz, hiába jár főiskolára, és tanul teszemazt jogot? Kidobod a házadból és megszakítod vele a kapcsolatot? Én a helyedben leülnék, és elgondolkodnék azon, hogy miért mondta 28 ember egy nyilvános fórumon, hogy a Te gondolkodásmódod a hibás, és értettek mind - függetlenül attól, hogy kopaszok vagy nem - egyet abban, hogy felháborító az, hogy bunkó agresszív állatoknak titulálod azokat az embereket, akiknek nincs hajuk. Kíváncsi lennék, milyen arcot vágnál, ha valaki, akit te lekopaszoznál, közölné veled, hogy két diplomás egyetemi tanár, soha nem volt erőszakos senkivel, és azért kopasz, mert megölte a haját a kemo, amivel legyőzte a rákját, de köszöni jólesett neki, hogy elküldted a p!csába. Gratulálok, hogy felnőtt férjes asszonyként ilyen vagy.

Egy hajjal rendelkező egyetemista

2009. aug. 5. 19:31
 29/31 A kérdező kommentje:
Na állj!Nekem nem a kopaszokkal van bajom (nem a haj teszi az embert) hanem a hatalmasra kigyurt tetkós agressziv állatokkal!Egyik hétvégén megyek haza és egy ilyen az utcánkban ugy ütött egy nőt,hogy csak ugy csattogott.Most normális az ilyen?Nem akarom védeni a nőt,de könyörgöm akkor is nyilvános helyen ilyent tenni?Én a haj miatt nem ítélek el senkit!pl vannak fiuk akiknek nem tetszik a rövid haju nő.én pl rövid haju vagyok.Az egyetmisták nem buták,de nekik se kell azt megitélni aki pl nem tanulhatott tovább vagy nem tudott vagy nem sikerült.Attól még lehet valaki okos,rendes,értelmes ember.Én a kötözködö bunkokat nem birom,vagy inkább nem értem mire jó ez nekik?jajj erősebb avgyok és megcsapkodom?mire jó ez?erre szeretnék választ kapni....
2009. aug. 6. 11:24
 30/31 anonim ***** válasza:

Jó, akkor most menj, és tedd fel ezt a kérdést:

Miért jó bizonyos férfiaknak a nők verésében levezetni az agressziójukat, stresszüket?

Mert ez nem feltételez előítéleteket, nem vesz bele általánosításokat. Most a gyúrósokat szóltad le, pedig ők is olyanok, mint a kopaszok: attól, hogy gyúr valaki, a jelleme nem változik, a legjobb barátom is gyúr, és ugyanolyan kultúrált, csendes, intelligens srác, attól, hogy 40-es bicepsze van. Az ember külsejével, hobbijával nem függ össze a természete, a természetével függ össze a külseje és a hobbija. Egy alapvetően agresszív ember nem fog bélyeget gyűjteni, inkább gyúr, és megveszi a fekete BMW-t, mert ő attól lesz kemény. Remélem érted a különbséget. Legközelebb gondold végig mit kérdezel, és akkor nem fognak ennyien beszólni, mert jogtalanul és alaptalanul tévesen ítéled el őket.

ugyanaz

2009. aug. 13. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!