Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kopaszok kigyurt agressziv állatok de miért?
Figyelt kérdés
még egy nővel is agresszivak.Mire fel?Mert erősebbek az átlagnál?Tudnak ezek egyáltalán szeretni egy nőt?vagycsak a durvaság izgatja őket?2009. aug. 4. 12:56
11/31 anonim válasza:
A szteroidok növelik a feszültséget, és azért kopasz a nagy része mert jobban szőrösödnek ezektől a szaroktól, persze van aki csak divatból csinálja nemtom ez épp hova tartozik
12/31 anonim válasza:
"a nők tudnak szeretni és ragaszkodni!az ilyen emberek nem."
Ezzel azt akarod modnani hogy én nem tudok szeretni?
Akkor te egy igen buta lény lehetsz.
És igen, volt már oylan hogy egy nő nemszeretet, és csak etetett.
(Ui:nem szteroidos, térfogatnövelős vagyok)
13/31 anonim válasza:
A "nagyon szép barátnőd" meg biztos hülye mint a segg, és azért bántották.
14/31 A kérdező kommentje:
biztos van olyan nő akit tudnak ezek az állatok szeretni.a barátnőm pár diplomával nem hinném,hogy buta!tetszett neki egy ilyen állat ürge de annak nem és ezt elég bunko módon adta a tudtára.lehetett volna szebben is tudtára adni,hogy nem tetszik!nincsenek érzéseik,megbántanak,átgázolnak bárkin.a szerelmet nem ismerik,csak önzöek és önmagukat nézik általában.na most ha valaki kopasz ezt olvassa lehet neki ugyanez a véleménye a nőkről...
2009. aug. 4. 14:37
15/31 anonim válasza:
Te igen hülye ember vagy barátom . Attól , hogy kopasz , mért ne lehetnének érzései ?! Ez az általánosítás olyan hülye dolog , hogy leírni nem lehet .
16/31 anonim válasza:
miért kell mindig általánosítani? NEM mindegyik paraszt!
17/31 A kérdező kommentje:
hülye vagy te!lehet te se vagy különb náluk!nem azt mondtam,hogy az összes kopasz bunkó!csak az van belőlük jó néhány.
2009. aug. 4. 16:31
18/31 anonim válasza:
atol a sok szartol amit szednek atol agreszivek!persze atol is fűgg mit szedtek.nem mindenki az.
19/31 anonim válasza:
Végig se olvasom, mert leszaorm.
NEM NEM MENTEM VOLNA NEKED mivel nőt soha nem bántottam eddig megélt éveim alatt amiből azért volt szép számmal, ezután sem tervezem.
De ha nő létedre így tudsz megnyílvánulni, ássad elfele magadat te liberális feminista szuka.
A sértegetést te kezdted, innentől nem nagyon értem mire vagy felháborodva.Elmész te a jó k.anyádba!
20/31 A kérdező kommentje:
elég egy tapló vagy!Ha valaki beszól én biztos nem hagyom magam tartson az illető bárminek is!Mást se tudtok csak anyuzni ti bnkók!az emberek többsége tart tőletek,bátran beszólhattok,mert menekülni fognak az emberek.ezt élvezitek ugye....kiváncsi lennék hány éves vagy!vagy egy suttyó vagy egy vén f-sz akkor is agressziv tahó állat vagy!kiváncsi lennék mennyire vagy kigyúrt!van e tetkód,hány kg vagy ...stb nagyon laza ám topikon keresztül beanyuzni egy nőnek...erről mindenkinek megvan a véleménye szerintem...
2009. aug. 4. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!