Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában mindenki ilyen fura?
Mindenki ilyen visszahúzódó,és önbizalom hiányos?
Mert akkor már fel sem teszek kérdéseket ha ilyenek adnak csak választ.Félek komolyan.Nagyon sok lelkisérült van itt,vagy lehet hogy csak pár és ők írnak mindig ki ilyen hülyeségeket?? Ebben semmi provokáció nincs.Teljesen komolyan kérdezem hogy vannak itt normálisak is? Mármitn akik nem ezek a visszahúzódó fajták?
17/L
Ebben igazad van.A másik meg,hogy olyanok is adnak választ akiknek fogalmuk sincs a dologról...
De ha ide kiírod akkor segítünk
14 egy buta.
Igaza van a kérdezőnek ebben a szempontban
jólvan akkor értelmetlen a kérdés is.
Valakinek privátba írhatok aki nem ilyen önbizalom hiányos?
Kedves kérdező!
Írtam neked két privátot is, nem válaszoltál. Pszichológiát is olvasok, szociológiát, jó kis élettapasztalatom van... Mi a gond??? Nem vagyok elég jó?
20:55
te is az a fajta vagy akiről beszélek.Azt akartad elmagyarázni hogy miért ilyenek azok akik ilyenek de engem nem érdekel ez.
Másiknak írok köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!