Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne egy gyermeked és 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne egy gyermeked és 5 év múlva kiderülne elcserélték a kórházban, visszacserélnéd?

Figyelt kérdés

most nézek egy filmet, pont ez a történet .... fogalmam sincs mit tennék, ti hogy döntenétek ?

22/L

2012. szept. 30. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Az elcserélt lányokat nézed? :)
2012. szept. 30. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem cserélném vissza, én is láttam egy hasonlót. A gyerek érdeke, hogy minden maradjon úgy, ahogy volt, különben egy olyan traumában lesz része, ami az egész életére ki fog hatni. Mondjuk 18 éves korában viszont már elmondanám az igazat neki.
2012. szept. 30. 16:31
 3/6 A kérdező kommentje:

"a gyanú árnyékában " egyik részét nézem ... ők sem cserélik vissza, de megkeresik igazi lányukat !

Igen ez igaz, hogy a gyermek érdekeit nézném, de nem tudom hogy képes lennék e saját gyermekemet másnál tudni.. még nincs babám, de biztos egy percre nem tévesztem majd szem elől szülés után :)!

2012. szept. 30. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem cserélném vissza, de tartanám a kapcsolatot a másik családdal. A gyereknek pedig kamaszkorában elmondanám.
2012. szept. 30. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:

azt a babát szeretem, amelyiket hazavittem, etettem, cseréltem a pelusát, gügyögtem neki, láttam mosolyogni, sírni, nevetni, láttam ahogy kel és esik, álomba ringattam, vigasztaltam és szerettem őt feltétel nélkül mindennél jobban a világon..

te jó ég egy 5 éves gyereket, akiről azt hiszed, hogy a tiéd és kiderül, hogy mégsem ezek után ott hagynád egy idegen családnál?? vagy egyáltalán ezen gondolkozol??

komolyan egy másodpercig se fordulna meg a fejemben a csere lehetősége..

ha egyszer kiderül, hogy nem az az anyukád vagy apukád, akit hiszel, akkor rohansz el otthonról egy másik családba a vér miatt?

tényleg a vér számít? ennyire?

2012. szept. 30. 17:00
 6/6 A kérdező kommentje:

dehogy utolsó, nem erről van szó ... nehéz amúgy ebbe még bele gondolni is , én hirtelen arra gondoltam, hogy lehet nem is akarnék a saját gyerekkel találkozni úgy, hogy nem lehet az enyém ... és ezt azért nem merném tenni, mert akkor tudnám ha én akarom a saját gyermekemet magamnál tudni, akkor a másik szülők is a sajátjukat és akkor elveszíteném a babát .

nyilván, hogy félnék egy a cserétől, hisz lehet soha nem érezném sajátomnak a vérszerinti gyermekem így !

2012. szept. 30. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!