Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne egy gyermeked és 5 év múlva kiderülne elcserélték a kórházban, visszacserélnéd?
most nézek egy filmet, pont ez a történet .... fogalmam sincs mit tennék, ti hogy döntenétek ?
22/L
"a gyanú árnyékában " egyik részét nézem ... ők sem cserélik vissza, de megkeresik igazi lányukat !
Igen ez igaz, hogy a gyermek érdekeit nézném, de nem tudom hogy képes lennék e saját gyermekemet másnál tudni.. még nincs babám, de biztos egy percre nem tévesztem majd szem elől szülés után :)!
azt a babát szeretem, amelyiket hazavittem, etettem, cseréltem a pelusát, gügyögtem neki, láttam mosolyogni, sírni, nevetni, láttam ahogy kel és esik, álomba ringattam, vigasztaltam és szerettem őt feltétel nélkül mindennél jobban a világon..
te jó ég egy 5 éves gyereket, akiről azt hiszed, hogy a tiéd és kiderül, hogy mégsem ezek után ott hagynád egy idegen családnál?? vagy egyáltalán ezen gondolkozol??
komolyan egy másodpercig se fordulna meg a fejemben a csere lehetősége..
ha egyszer kiderül, hogy nem az az anyukád vagy apukád, akit hiszel, akkor rohansz el otthonról egy másik családba a vér miatt?
tényleg a vér számít? ennyire?
dehogy utolsó, nem erről van szó ... nehéz amúgy ebbe még bele gondolni is , én hirtelen arra gondoltam, hogy lehet nem is akarnék a saját gyerekkel találkozni úgy, hogy nem lehet az enyém ... és ezt azért nem merném tenni, mert akkor tudnám ha én akarom a saját gyermekemet magamnál tudni, akkor a másik szülők is a sajátjukat és akkor elveszíteném a babát .
nyilván, hogy félnék egy a cserétől, hisz lehet soha nem érezném sajátomnak a vérszerinti gyermekem így !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!