Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt kozulunk fiu, aki....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt kozulunk fiu, aki. hasonloan erez mint en, hogy 22 felett is. Szuz es a vegelkeseredes kerulgeti?

Figyelt kérdés
En mar mindent megprobaltam, amit lehetett. Nagyon ronda az arcon, de jol oltozkodtem, jo dumat probaltam meg, jo illatu parfum stb. De 50 visszautasitas jott a visszautasitasok hatan, nem.is szep lanyoktol kaptam meg. Az ongyilkossag erzese kerulget. Tehetetlen vagyok. 25 F.
2012. szept. 29. 17:04
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Hogyan fogadjam.el.magamat, ha meg sohasem.kaptam egyetlen lanytol sem pozitiv impulzust? Mert ha az embernek 10 csalodas utan jon egy pozitiv elmenye, akkor fejben.is elhiszi, hogy nincs akkora nagy baj. De ha jon 51 elutasitas nulla randi, nulla pozitiv jelzes, akkor hogy hihetbem.el, hogy nincs gond. Nem.hiszi el egyszeruen az agyam, barmit is teszek. Ha netan neked egy nap alatt meghalna mindenkid, es eddig vakon hittel az Istenben, akkor neked is.megkerdojelezodne a hited, hogy letezik e hogy igy elvett toled mindenkit nem?
2012. szept. 29. 17:45
 22/42 anonim ***** válasza:
Ez rohadtul nem azon múlik, h elfogadom-e magam. Volt már, h biztos voltam benne h tetszem egy lánynak, ettől az önbizalmam is megjött, aztán persze nagyot koppantam, amikor kezdeményeztem. Egyszerűen aki csúnya v alacsony, az nem kell egy lánynak sem, függetlenül az illető önbizalmától. Ne mondd, h ha odamenne hozzád egy rondaság, önbizalommal tele, akkor adnál neki esélyt!
2012. szept. 29. 17:46
 23/42 A kérdező kommentje:
Ssx44. Akkor.szerinted mivek mehetnek tobb sikerre, ha a jo auto nem segitene?
2012. szept. 29. 17:46
 24/42 anonim ***** válasza:

na jó kérdező akkor most küldj magadról egy képet és én megmondom az őszintét

18/L

2012. szept. 29. 17:47
 25/42 anonim ***** válasza:

Ha jó a stílusa,jól öltözködik jó illatú, és talpraesett a pasi akkor simán.

Ez a baromság csak a ti agyatokba van bent mert másra szeretnétek hárítani a belső bizonytalanságotokat.

Nem akarod elhinni tudat alatt hogy a belsőddel van baj ezért a külső tulajdonságaidban keresed a hibát pedig egy nagy faszt

2012. szept. 29. 17:49
 26/42 A kérdező kommentje:
Itt mindenki isztja az igét, hogy nem lesz sikered autoval sem,tedd rendbe fejben magadat es jo lesz stb. De tuti megoldast aebki ske.ad, amivel lesz eselyem. Csak az amitas megy, a z ures magyarazat. De gyakorlati segitseg nem jon. Bocs ha ezzel vkit kegsertttem.
2012. szept. 29. 17:50
 27/42 A kérdező kommentje:
Jav. Osztja az iget, megsertettem.
2012. szept. 29. 17:50
 28/42 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem látni más csúnya srácokat se bnővel? Nem hiszem, h mindegyiküknek lenne vmi nagy hiba a belsejében is.
2012. szept. 29. 17:51
 29/42 A kérdező kommentje:
Mindif ezt a feany kepet keritek. Eleg csak annyi, hogy ronda vagyok. Ne legyetek ennyire kulso.orientaltak, hogy mindig kep kell a valszolashoz. Tuti tippet varok kep nelkul.
2012. szept. 29. 17:52
 30/42 anonim ***** válasza:

de a akkor leszel sikeres ha elfogadod magad!! Nem érted????

Úgy semmi nem fog működni hogy utálod azt aki vagy mert ronda vagy stb...faszom én se vagyok egy szép lány de leszarom mert van önbizalmam és tudom hogy divatos ruhákkal,kedvességgel és talpraesettséggel tudom konpenzálni.De az hogy itt állandóan a fejetekre kenitek a saját szerencsétlenségeteket az rohadtul szánalmas.Elárulom nagyon kevés a szép ember. A legtöbb átlagos.Azok is itt bőgnek szerinted? Nem! Mert van tartásuk és önbizalmuk. Ezért egy idő után vonzónak fogják tartani őket. Nem kell nyámnyilának lenni,meg tutyimutyinak. Férfiak vagytok nem?

Vagy nem??

18/l

(amúgy küldj képet!

vagy már mondtam?!....)

2012. szept. 29. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!