Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt kozulunk fiu, aki. hasonloan erez mint en, hogy 22 felett is. Szuz es a vegelkeseredes kerulgeti?
jaj édes istenem....
Egymást húzzátok.A sok "ilyen" felteszi a napi " ronda vagyok,mért ilyenek a nők" kérdését aztán a többi majmot meg húzza maga után.Szerintem inkább az agyatokat kéne helyre rakni nem itt sírni folyamatosan.
Szánalmas emberek vagytok!
18/L
JAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
a fszomat már!
Mindenki más és más
Mindnekinek más tetszik.Mit nem fogotk már fel a csökött agyatokkal????
Ebbe őrültök bele b*szki.Általánosítotok folyamatosan.Minden kibszott embernek ezen a mocskos földön más tetszik. Értsétek már meg.
Annyira irritálóak már az ilyen kérdések hogy az hihetetlen.
18/L
aj de hülye vagy te is.
Azért mert így állsz hozzá.Mert nulla önértékelésed van.Hogy van pofád így a nőket hibáztatni? (vagyis minket) Hogy van pofád elvárni hogy szeressenek ha te sem szereted magad? Először megkéne barátkozni azzal hogy te ilyen fejjel születtél.Ezzel kell leélned remélhetőleg még kb 80 évet.Nem tudsz változtatni rajta maximum plasztikai műtéttel.Ha sikerült elfogadnod magad szóljál aztán folytatom........
nyugodtan lelehet pontozni de az igazság ez.
És azzal hogy naponta 50 ilyen kérdést feltesztek és csak sírtok azzal azég világon semmi nem lesz megoldva.Mégis mit vártok ilyenkor? Magadat tedd rendbe belülről! Mert itt vagy nagyon sok lelkisérült van (a kérdések száma alapján) vagy egy de az nagyon beteg.
Elárulom, hogy mercivel sem fogsz sokra menni. De ha neked ez kell, én nem állok az utadba.
50nél meg tényleg el kellene gondolkodni a hogyanján és a miértjén.
Ha 50 prostit szólítottál le és nem akartál fizetni akkor nincs min csodálkozni.
Ha 50 pénzéhes riba*ncot pénz és autó nélkül, akkor szintén nincs min csodálkozni.
Ha 50 18 év alatt lányt akkor szintén.
Sorolhatnám napestig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!