Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknál milyen mániák vannak mint pl. : a fiuknak hogy mekkora? Milyen vastag vagy hoszzú!
nekem semmilyen mániám nincs, a méretet illetően csak annyi, hogy ne legyen túl vékony, és tudja használni. :) testnél szintén semmi, legyen magasabb nálam, de ez minden lánynak 'mániája' (nem mindnek, de a legtöbbnek igen).
18L
Igen, minden lány kövérnek gondolja magát, kivéve aki tényleg kövér :) A másik, h azt hiszik, mellméret alapján választunk közülük.
A farokméret viszont tényleg számít a lányoknak, jobban, mint h tudod-e használni.
#5: szerintem abszolút nem a farokméret számít, hanem hogy tudja e használni. Barátnőimmel beszélgetünk ilyesmikről elég sokat, és nálunk még mindig az a fontosabb, hogy tudja e használni. Tény, hogy egy kis faroknak kevésbé örülnénk elsőre, de ha használni remekül tudja, nincs vele gondunk. :) Minden csajnak megvan az elképzelése/ideálja, hogy milyen legyen a pasinak, mit szeret jobban, a vastagot/vékonyat. Ettől függetlenül ha nem az "elvárt" méretű a pasinak, sincs semmi gond.
Nem minden duci lány gondolja azt, hogy nem duci. Azért, mert van pár olyan, aki ettől függetlenül felöltözik úgy, ahogy... Az már a saját hibája, biztos összetört a tükör...
Így már tiszta a kérdés, szóval úgy általában valóban igaz ez a "kövér vagyok" dolog, illetve a mell-méretes is. De nem mindenkire igaz. Van, aki úgy véli hogy pont jó, van aki szerint kicsi - és tényleg kicsi, van aki szerint túl nagy és kisebbet akar. Ez már teljesen egyénfüggő, általában minden lány az ellenkezőét akarja. Én meg vagyok elégedve a mellemmel méretileg. Amit nem írtatok, és még ilyen mánia, bár nem a szex témakörhöz tartozik, az a haj. Nagyon sok lány, akinek alapból egyenes a haja, hullámosat/göndört akar, akinek pedig hullámos/göndör, az egyenest.
Más talán nincsen. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!