Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy várandós vagyok?
Tudom ezer meg egy ilyen kérdés van de kérlek mondjátok el a véleményeteket.
Szeptember 17-én együtt voltam a párommal a védekezés a megszakításos módszer volt. 17-től volt pete érésem. az elmúlt 4 napban nagyon furcsán éreztem magam, kimerült voltam szédelegtem stb. és ráadásul megjött a menstruációm holott csak október 7-én kellett volna. Persze elmegyek orvoshoz ha vége lesz a ciklusnak, csak addig is szeretnék kérni valami véleményt. Köszönöm.
Lehet
De hát e ööm, e bóódottág
Igen, ezek alapján lehetséges, hogy várandós vagy, de persze ezt mi nem tudhatjuk biztosra.
A megszakításos módszer pedig NEM védekezés, hanem butaság...
Ha már felmerül a kérdése annak, hogy az vagy, akkor simán lehet. Amúgy a rosszullétek a front miatt is lehetnek.
Szeptember 17-én Zsófia névnap volt. :) (csak azért írom, mert véleményt kérdeztél, ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!