Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várandós anyukák, Ti mit tanácsolnátok? Mit tehetnék vele?
Vannak pasik, akiket iszonyúan zavar a tudat, hogy ott a baba... tudok olyan párról, akik a terhességek idejére teljesen leálltak a szexszel, de utána helyrejött a szexuális életük.
A heti kettő még jó is, ha ilyen parái vannak...
Akkor te még jobb helyzetben vagy mint én,nálunk heti 1 talán!Nálunk is nagyon félti a picit,de én nem erőltetem már!
Az unatkozó 15 éveseknek meg nem hiszem hogy ezeket a kérdéseket kéne megválaszolgatni!!Eleve nem nektek szól a kérdés,hanem a többi kismamának!
Én nem vagyok unatkozó, 15 éves, középsikolás.
Én táppénzes, unatkozó, 30as vagyok. De nézd már meg a kérdések 99%-át. Magad sem hiszed, hogy ezeket felnőttek teszik fel.
# 3: Te is itt vagy, meg én is, 37 évesen... szóval nem hinném, hogy az ilyen típusú kérdésekre (mikor egyértelműen "várandós anyukák"-hoz szól a kérdés) az unatkozó 15 évesek válaszolgatnának...
Én amúgy nem vagyok várandós, de voltam. :)
Egyet értek,az válaszoljon akit érint,vagy tud értelmes választ írni!
4-es voltam és 19hkm
Igen, én is érintettek válaszát várom, rosszul vagyok a faragatlan válaszoktól, bár csak 23 éves vayok, de akkor is:)
Egyébként csoda, hogy ennyi is van, de ki tud készíteni, hogy teperek, és semmi, kicsit olyan,, mint ha nem tetszenék neki, pedig tudom, hogy mi a baj! No és persze kívánom, mint az őrült, én napi 2 együttlétet simán el tudnék viselni, persze ovatosan, mert már nő a pocóm (17+2 hkm), de akkor is:))
Tudom mit érzel! :(
Ahogy az előbb is írtam ugyan ebbe a helyzetben vagyok.Hiába beszélünk velük nem tartós náluk a bele egyezés!Próbáld meg hogy csinálsz valami finom vacsorát,és amikor már kényelembe helyezte magát mássz rá,kényeztesd!
19hkm
bár nekem még nincs gyerekem és nem is voltam soha terhes nővel, de engem is zavarna a dolog.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!