Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MA voltam ultrahangon a májammal. Ha várandós lennék azt észrevette volna a doki igaz? Körülbelül 4 hónapos lenne.
:D:D:D
csak biztos akarok lenni, tudom h hülyén hangzik a kérdés:)
Nem biztos hogy észrevenné, mert szerintem csak célzottan a máj vizsgálatára koncentrált. Ugy gondolom hogy a várandósság ultrahanggal történő vizsgálatának mások a vizsgálati protokoljai, amit nem nőgyógyász szakorvos ( jelen esetben uh. diagn. orvos nem ismer részletesen, és nem is figyel rá.
Ha mondta volna neki hogy lehetséges a várandósság,, akkor az uh. vizsgáló fejet az méhre helyezve lehet felismerte volna, de mivel ez elmaradt igy nem kutatott a köldök alatt és az alhasi részen.
Igy már igen, észrevette volna azt gondolom, hiszen ha kb 4 hónapos lenne, az már méretében kb.. 10-12 cm körül lehetne nem sokkal a megmozdulás előtt..
Az alábbi linken egy 4 hónapos magzati UH látható,, látható a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!