Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja? Körülbelül egy éve volt (tavaly júliusban) fitymafékes műtétem
mondjuk megmutatnád egy urológusnak? ő meg fogja mondani hogy mi és mitől lehet. ezek szerint barátnődnek is megvan, valszeg neki is kéne valami kezelés...
már csak az a kérdés hogy honnan van, és kitől... mondjuk gombás fertőzést össze lehet szedni szinte bárhol, strandon közwc-ben, stb, de azért ezt érdemes lenne megmutatni valakinek aki ért is hozzá.
ha nem kezeltetitek mindketten magatokat akkor oda vissza alapon újra és újra előjöhet...
Valami fertőzés, amit adogattok oda-vissza, mindkettőtöket kezelni kell. Ha nem budapesti vagy, akkor bőrgyógyász, ha budapesti vagy, akkor ajánlom figyelmedbe:
DR. Lohinai György
1074 Budapest VII. Rottenbiller u. 6/a
Célzottan kezel, helyben kenetet vesz, és mikroszkópozza, majd arra ír fel általában nevetséges összegű, de annál hatásosabb gyógyszereket (ez az én esetem volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!