Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van akkor, ha tetszem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha tetszem egy lánynak, de a barátai előtt már nem mer felvállalni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 16:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Akkor bizony az van, hogy nem tetszel neki igazán. Hány évesek vagytok? Tinédzserkorban menő a "barátnőim véleménye szerint választok pasit"-stílus.:)
2012. szept. 28. 16:12
 2/19 anonim ***** válasza:
semmi.ebből nem lesz kapcsolat.
 3/19 A kérdező kommentje:
22, de tényleg gáz vagyok...
 4/19 A kérdező kommentje:

viszont olyan szexuális vonzerőm van (néha) aminek néha nem tudnak ellenállni a lányok.

Persze amikor ilyenekbe ütközöm, hogy nem vállal fel a baráti előtt és inkább lemond még a barátságomról is, ez a szexuális vonzerő eléggé elapad bennem és megindul egy negatív lavina affelé, hogy tényleg egy kis hülye senki legyek....

2012. szept. 28. 16:13
 5/19 A kérdező kommentje:
a másik meg az, hogy még nem értem utol magam az önmegvalósításomban, részben családi okokból, részben pénzügyi dolgok miatt.
2012. szept. 28. 16:15
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha tudod magadról, hogy gáz vagy, akkor miért nem teszel ellene? Tudom én, könnyebb picsogni, mint csinálni valamit, de akkor ne ríjjon a szád...
2012. szept. 28. 16:15
 7/19 A kérdező kommentje:

Ne hidd azt, hogy ez ilyen könnyű, főleg úgy, ha apró szarokkal járattak le főleg mások a közösségben, még mielőtt összehaverkodhattam volna az emberekkel...

Most ha elkezdek vergődni, hogy mindenki szeressen csak még jobban semmibe fognak venni.

Az önmegvalósításhoz meg néha kényelem kell, pénz, és energia.

2012. szept. 28. 16:18
 8/19 anonim ***** válasza:
Mondom én, picsogni könnyebb... A te bajod, energiabefektetés nélkül nehéz bármit is elérni...:)
2012. szept. 28. 16:30
 9/19 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem tudom pontosan mibe fektessek energiát.

Szépen el lehet pancsolni ezt az energiát ha hülyeségekkel foglalkozom. Nem tudom mit tegyek konkrétan.

2012. szept. 28. 16:33
 10/19 anonim ***** válasza:
Tanulj, dolgozz, sportolj. Tedd magad hasznossá. Ha ezeket teszed, lesz önbecsülésed, ez pedig már eléggé közelít az önmegvalósításhoz...
2012. szept. 28. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!