Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha tetszem egy lánynak, de a barátai előtt már nem mer felvállalni?
viszont olyan szexuális vonzerőm van (néha) aminek néha nem tudnak ellenállni a lányok.
Persze amikor ilyenekbe ütközöm, hogy nem vállal fel a baráti előtt és inkább lemond még a barátságomról is, ez a szexuális vonzerő eléggé elapad bennem és megindul egy negatív lavina affelé, hogy tényleg egy kis hülye senki legyek....
Ne hidd azt, hogy ez ilyen könnyű, főleg úgy, ha apró szarokkal járattak le főleg mások a közösségben, még mielőtt összehaverkodhattam volna az emberekkel...
Most ha elkezdek vergődni, hogy mindenki szeressen csak még jobban semmibe fognak venni.
Az önmegvalósításhoz meg néha kényelem kell, pénz, és energia.
Én csak azt nem tudom pontosan mibe fektessek energiát.
Szépen el lehet pancsolni ezt az energiát ha hülyeségekkel foglalkozom. Nem tudom mit tegyek konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!