Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy több hasonló kérdés volt, de konkrét választ most sem kaptam:El lehet rontani egy csókot, smárolást? Fontoss kérdés.
Az a helyzet hogy pár napja smároltam először, és nagyon fura volt! Valamit elronthattam? Hogyan kell? Mert utána olvastam a témának, de azt sehol sem irja hogy a lányok közben mit kell csináljanak...
Nekem ez nagyon furcsa volt, biztosan nem csináltam jól, meg nagyon nyálas volt...a végén a szám körül is tiszta nyál volt, még jó, hogy sötét volt s mikor nem látta megtöröltem :S Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik a kérdés meg gyerekes, de én legközelebb szeretném jól csinálni, és tudni akarom mit hogy kell, olyan ügyetlen vagyok...
Légyszíves leírjátok, hogy mit csináltok smárolás közben konkrétan? Válasz után a nemeteket is írjátok le.
Várom a normális válaszokat, bunkók inkább ne írjanak!
15L
...:(
Talán ő sem tud jól csókolni. Nekem attól jó a csók, ha érzéki és szenvedélyes, nem attól, ha őrült sebességgel nyaljátok egymás nyelvét. (Én sem szeretem azt.)
Csókold az ajkait, finoman körözz a nyelveddel az ő nyelvén, vagy csak játsszatok olyat, hogy ő "visszaadja", ahogy épp Te csókolod.
Nem tudja, hogy az volt az első.
De amiután ő átrakta a nyelvét, én nem tudom az övébe rakni XD olyankor csak 'simogatom' a nyelvét, azt annyi?:D
huh..az első nekem is totál nyálas volt,nekem is törölni kellett a számat.:DD
amúgy nekem volt gázabb is: táncoltunk,(mindkettőnkben volt egy kis alkohol).lassúzás közben lekapott...először nem találtuk egymás nyelvét,utána meg valaki meglökte hátulról,ezért beleesett a számba.:DDDD
hát az első az ilyen izgulós, nem tudom mit kell csinálni dolog szerintem is.:)
ha már megcsókolt valamennyire talán érezned kéne hogy mit csinálj, de ha a fiú is tapasztalatlan akkor kicsit lehet cikibbnek érzed a dolgot. először adj neki szájra puszit, lassan közeledj felé és a puszit se siesd el. miután "egymás szájában vagytok" :D lassan körözzön a nyelved az ő nyelve körül, vagy úgy csináljátok hogy legyen meg az összhang.:) gyakoroljátok és menni fog :))
a nyálas dologról annyit hogy előtte nyeljél azért, szóval ne bő nyállal csókold meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!