Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy több hasonló kérdés volt, de konkrét választ most sem kaptam:El lehet rontani egy csókot, smárolást? Fontoss kérdés.
Az a helyzet hogy pár napja smároltam először, és nagyon fura volt! Valamit elronthattam? Hogyan kell? Mert utána olvastam a témának, de azt sehol sem irja hogy a lányok közben mit kell csináljanak...
Nekem ez nagyon furcsa volt, biztosan nem csináltam jól, meg nagyon nyálas volt...a végén a szám körül is tiszta nyál volt, még jó, hogy sötét volt s mikor nem látta megtöröltem :S Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik a kérdés meg gyerekes, de én legközelebb szeretném jól csinálni, és tudni akarom mit hogy kell, olyan ügyetlen vagyok...
Légyszíves leírjátok, hogy mit csináltok smárolás közben konkrétan? Válasz után a nemeteket is írjátok le.
Várom a normális válaszokat, bunkók inkább ne írjanak!
15L
...:(
Ezt nemigazán lehet leírni, érezni és gyakorolni kell. :)
Szerintem a pasid szívesen segít Neked ebben.
(mondanám, h megtanítalak, de az kicsit fura lenne..)
Sok sikert! Biztos jól csinálod! :)
akkor meg elbénáztam...
de hogy csináljam ugyanazt? Nem is tudom hogy írjam, olyan ciki:D hogyha ő átdugta a nyelvét akkor utána mit kell tennem??
Az első szinte mindenkinek fura.
És sajnos ezt nem nagyon lehet elmondani,hogyan kell jól csókolni.
Viszont elrontani szerintem nagyon is ellehet.
Pl nagyon fontos, hogy ne dugd le a nyelvedet a torkán ha egy mód van rá!!!
És azért a nyállal is kell egy kicsit vigyázni, undorító ha a végén folyik a szád szélén ...
Nyeljél - néha nem baj, ha egy pár másodpercre elengeditek egymás száját. :)
A nyelves csókot meg hanyagold addig, amíg nem érzed a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!