Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és fityma szükületem van és nem nagyon akarok elmenni orvoshoz mert olvastam hasonlo topikokban erröl és ott a teljes csonkolásrol írtak de én nem szeretném ha lecsonkolnának belőle?
Körülmetélés (Circumcisio):
A rituális beavatkozásoktól eltekintve bármely korban végzett műtét. Idősebb korban leginkább cukorbetegség esetén válik szükségessé. Általában helyi érzéstelenítésben a fityma belső és külső lemezének eltávolítása és ezek varrattal való egyeztetése.
Először is üsd be a keresőbe rengeteg találatot fogsz kapni.
Másodszor: előnye csak akkor van ha egyáltalán nem tudod lehúzni még lankadt állapotban sem. Hátránya, hogy a védelem nélküli makk (minő meglepetés a fityma arra való, hogy védje a makkot) érzéketlenebbé válik, kiszárad ezáltal megnehezíti a szexuális örömöket. Ha már valakinek a vélemyényére vagy kíváncsi akkor olyat kérdezz aki legalább 10 éve körül van metélve és a hosszú távú hatásokról is be tud számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!