Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált ilyen hideggé? Mit tegyek? Pedig én mindig csak jót akarok neki.
Figyelt kérdés
Volt barátomról van szó, fél éve szakított velem, nem sok időt voltunk együtt, a szex nem történt meg, csak a petting, de ott is csak az ő részéről.
Nem titok, én még szeretem Őt, és bármikor összejönnék vele, párhónapja felvette velem a kapcsolatot, néha olyan mint ha többet akarna, néha meg sima haver, amit többször le is szögez.
Minap náluk egy buliban közelebb kerültünk újra egymáshoz, ölelgetett, simogatott, csókolgatott, de amikor benyúltam a gatyájába, hogy orálisan legyen valami, mondta hogy: ne csináljam, de többször próbálta... És mondta hogy kíván is meg minden, de neki a szex szerelem nélkül nem megy.. Ez pedig nem szex lett volna... Azóta szinte alig ír... Én nem tudom, de egyre jobban MEGŐRÜLÖK. Mit tegyek?
2012. aug. 21. 10:42
1/3 A kérdező kommentje:
*próbáltam
2012. aug. 21. 10:42
2/3 anonim válasza:
Ne fuss utána, nem akar ő tőled semmit.
3/3 anonim válasza:
Nehéz lesz, de el kell engedned. Ő is megmondta, hogy nem szeret, most ezen már nincs mit szépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!