Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszinte válaszokat szeretnék! Szerintetek ez normális?
1#
hm a jelenlegi allapot azt öszinten nem kivánom igy kitárni mindenki iránt sajnálom de ha komolyan erdekel privibe elmondhatom
Társ nálam nem tudom milyen kategoriát képvisel öszintén...sokat és nagyokat csalodok állandoan.
2#
19 és fiu
Igen bevalom ezt en is igy erzem.
De nemtudom valamiert bennem ugy tudatosul minden hogy en evek mulva biztossan atlag feletti körülmények közt fogok elni nemtudom miert de en csak igy tudom elkepzelni az eletem es maganyossan de hogy miert nem tudom .. itt a maganyossagot nem ugy kell elkepzelni hogy nincs baratnom mert nem errol van szo mint emberek nem fogok sürün emberek közé jarni stb minimalis depressziokent is fel lehetne fogni de nem hiszem hogy ez a megfelelo szo ra ..
Ha kell az vagyok.
"rossz" irányba is vannak elég meleg ötleteim.
de nem vonz annyira hogy megtegyem és félek is attol hogy pórul járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!