Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinte válaszokat szeretnék!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte válaszokat szeretnék! Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Noss en jelenlegi allapotomba ugyvagyok a dolgokkal hogy en egyedul akarom le élni az életem melozni akarok sokat aztan sajat labra alni es tenyleg egyedul elni gyerekori barátokkal logni es tartani a kapcsolatot es ennyi az egesz eletemet csak annak szentelem hogy luxusba éljek vagy hasonlo nemtudom szerintetek ez normális?...

2012. aug. 12. 03:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Életedben nem melóztál még, pláne nem sokat,akkor tudnád hogy nem ilyen egyszerű ahogy elképzeled. Kicsit meg vagy zuhanva, a kategóriából gondolom egy csaj miatt, de majd elmúlik.
2012. aug. 12. 08:03
 12/19 A kérdező kommentje:

volt egy barátnöm hosszu ideig de már egy ideje nincs különöseb képpen nem érdekel ez a dolog és nem szoktam rá gondolni se csak ha meg emlitésre kerül (mármint társaságban vagy havalakivel bezsélgetek és esetleg megkérdezi)

épitöiparba dolgoztam igaz nem sokat de tudom milyen a munka:)

2012. aug. 12. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy emiatt nem vagy normális. Gyerekeket én sem akarok, mondjuk én társ nélkül nem tudom elképzelni az életem. De ezzel a hozzáállással te legalább nem leszel társfüggő, ha mégis megtalálod a párodat az jó, de nem e körül fog forogni az életed.
2012. aug. 12. 13:24
 14/19 imaprincess_diebitch válasza:
én is ilyesmi életet akarok :) 17/L
2012. aug. 16. 00:41
 15/19 anonim ***** válasza:
szerintem igen... aztán ha így boldog vagy előbb utóbb majd jön egy társ is, remélhetőleg olyan akinek nem csak a pénzed miatt kellesz majd, hanem magadért szeret :)
2012. aug. 16. 01:00
 16/19 anonim ***** válasza:
nagyon úgy hangzik,mint aki menekül,de közben meg kompenzálna,mert kicsi a f@sza.
2012. aug. 16. 02:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Én soha nem tudnám feladni az álmaimat, a céljaimat. Az én célom, hogy szociopatából társasági emberré váljak, hogy az egykori szótlan gyerekből nagydumássá válhassak. Hogy ne okozzon soha gondot, ha nem tudok beszélni vagy nem jó a kisugárzásom. Hogy annyi önbizalmam legyen amit semmilyen kudarc nem tud letörni és sose érezzek szorongást amikor emberek között vagyok. Sikeres akarok lenni a nők körében. Hogy ha beletörődnék, hogy képtelen vagyok meghódítani egy nőt, akkor abba törődnék bele, hogy egy nulla vagyok férfiként, hogy teljes kudarcot vallottam. Legalábbis én így érzem.

Ez az, ami számomra igazi kihívást jelent, de én nem adom fel. Nem tudom, hogyan kell.

Mellesleg már 1-2 ismerősömtől hallottam pontosan ugyanezt a panaszt amit leírtál. Abbahagynak mindent és csak egy dologra fognak koncentrálni, hogy minél több pénzt szerezzenek. Mindig egy nagy csalódás után mondták, amit átéltek. Aztán idővel lerendezték a dolgot magukkal, megnyugodott a lelkük és újra tudták élvezni az életet.

Számomra valahogy a luxus semmit nem ér. Csak nézek az emberekre, akiknek örömöt okoz a pénz költése. Jólvan, lehet hogy valakinek tényleg ez jelenti a boldogságot, hogy nagy háza van meg jó kocsija meg mindent megvehet, de én úgy érzem, társaság nélkül sehol se tudnám jól érezni magam. Hiába lennék gazdag, de ha egyedül lenék, nem lenne kivel szórakoznom akkor mit sem érne az egész. Csak ülnék ott, nézném a sok pénzt és unatkoznék.

Nézd meg ezeket a videókat és elvonatkoztatni a sporttól.. Vedd úgy hogy amiről beszélnek azt az életre értik.

http://www.youtube.com/watch?v=WQY_uQOVdYA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=HkTa3-ZZbD8&feature=related

Szóval én azt mondom ne add fel amit szeretsz.

2012. aug. 16. 02:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, normálisan gyermeteg elképzelés. Azt hiszed, minden ugyanúgy lesz, mint eddig, gyerekkorodban (gyerekkori barátokkal lógni és tartani a kapcsolatot mint az élet értelme!), azt meg, ami még idegen tőled, mert a felnőttek világához tartozik (együttélés, rendes párkapcsolat), azt elképzelni sem tudod. No meg persze lesz pénz dögivel, csak azért, mert te azt szeretnéd. No mindegy. Idővel kinövöd az egészet.
2012. aug. 16. 02:49
 19/19 A kérdező kommentje:

Látom van aki megértett van aki nem.

Az utolsonak csak anynit hogy nyald ki a seggem fingod sincs a dologrol es nemvagyok gyerek :)

2012. aug. 18. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!