Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen csókolóztatok először? Kaptad vagy adtad? (kort, nemet is légyszi)
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 22:03
11/21 anonim válasza:
13 évesen kaptam, lány vagyok
most 15 vagyok:D
12/21 anonim válasza:
én 14éves voltam és egy 17éves lánnyal csókolóztam.Én kezdeményeztem és hagyta magát.Nagyon szerelmes voltam belé.Egy tengerparton történt az egész és a lány lengyel származású volt én pedig magyar ezért angolul beszélgettünk.Nagyon szép lány volt ez már 2éve történt de egy örök emlék marad.örülök hogy az első ilyen jól sikerült és ugyanezt kívánom mindenkinek
13/21 anonim válasza:
15 vagyok és kb 1 hónapja egy fióval akit szeretek (L):)
14/21 anonim válasza:
14 voltam, és olyan vicces volt mert először csak puszit adott a számra, én meg azt hittem hogy hosszú csókot akar és úgy is csináltam, de aztán mégis be kellett érnem egy puszival :) persze fél órára rá jött a "rendes" :D 16/L
15/21 anonim válasza:
15 voltam mikor először csókolóztam a barátnőmmel. Neki nem az első volt. De nekem igen:) tetszett, utána még nagyon sok volt, de nem ő volt az igazi. A mostani barátnőmmel majdnem 15 hónap van a hátunk mögött. Az első csókunk akár még mesébe is illő:) ezúttal neki volt az első, de én éreztem h őt csókolni annyira jó, és különleges:)egy esős júniusi nap volt, soha nem fogom elfelejteni:) akkor 17 voltam, most 19, és mindennél jobban szeretem, soha nem akarom elvesziteni:)
16/21 anonim válasza:
17, läny.
15 Evesen üvegezesnel, aztän mäsnap üveg nelkül, nagyon jo volt. mäig ö a szerelmem.
17/21 anonim válasza:
23:56 13 éves voltál és 25 éves palival smároltál? o.O
18/21 anonim válasza:
nem, amúgy 23 volt csak viccelt....
20/21 anonim válasza:
13 éves lány vagyok, és a nyáron kaptam először. Borzalmas volt. Nem igazán voltam szerelmes a fiúba ráadásul én úgy kaptam hogy azt hittem csak puszi lesz. Én azóta se mertem csókolózni senkivel és a nyelves csóktol is undorodom :S Rettenetesen megbántam.
Most ezt nem azért meséltem el hogy mindenkit elrettetsek, csak hogy gondoljátok meg hogy kivel lesz az első :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!