Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány évesen csókolóztatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen csókolóztatok először? Kaptad vagy adtad? (kort, nemet is légyszi)

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 22:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
14 1 csaaaaaj én adtam :) most vok 14 ő az első barátom :D
2009. aug. 2. 22:07
 2/21 anonim ***** válasza:
16/L most kaptam pár hete az elsőt:) a szerelmem kezdeményezte(mert én félénk vagyok:D), de én is bennevoltam, és nagyon jó volt.tényleg érdemes várni arra, akit igazán szeret az ember. El sem tudom képzelni a csókot olyannal, akibe nem vagyok szerelmes.
2009. aug. 2. 22:07
 3/21 anonim ***** válasza:
14 voltam, kaptam a csókot:D az első barátomtól, most 15 múltam és együtt vagyunk még mindig :)) 15/L
2009. aug. 2. 22:50
 4/21 anonim válasza:
Én is egy pár hete kaptam, 16 évesen. Fiú vok
2009. aug. 2. 22:52
 5/21 anonim ***** válasza:
Én 13 voltam, többnek néztem ki. A pali 25, egy fánál, a játszótéren:P egyszerűen jött magától az egész, de már percekkel előtte érezhető volt hogy most vmi lesz, nem tudom a levegőben megváltozott valami:)) És akkor egyre közeledtünk közeledtünk, becsuktam a szemem és ahhhh.. :) Amikor összeért a nyelvünk beparáztam , és azt mondtam Ne:) Ő meg azt hitte a korkülömbség miatt, pedig csak megijedtem , de ő nem tudta h nekem az volt az első:) Örök emlék.. Nem tudom mi lehet most vele, ő elvileg azóta ugye 37 éves, és iwiwen sincs fent :S
2009. aug. 2. 23:56
 6/21 anonim ***** válasza:
89%

Szerencsések vagytok :) Én 14 voltam, egy suli buliban kaptam az első csókot egy olyan sráctól, akibe titkon rég óta szerelmes voltam. Összeígért mindenfélét, aztán persze a buli után már nem keresett. 1-2 évvel később viszontláttam őt és a barátnőjét a mónika sóban, a barátnője arról panaszkodott, hogy a srác bulikban másokkal keverget :D

22/L

2009. aug. 3. 00:58
 7/21 anonim ***** válasza:
17 voltam, kaptam egy sráctól, aki csapta a szelet, de nem igazán akartam, csak kíváncsi voltam, milyen. Nem is volt benne köszönet. A szerelmem 2 évre rá csókolt először, az fantasztikus volt, a mai napig az!
2009. aug. 3. 01:17
 8/21 anonim ***** válasza:

13 és kaptam........de megbántam

14 élvetem, de nem szeretett csak szórakozott velem

14 1 éve együtt vagyunk de szeretem a csókjait...

2009. aug. 4. 11:42
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat szép történetek. :)

23:56 A te történeted csodaszép. :D Köszönöm, hogy megosztottad velem. :)

2009. aug. 4. 21:22
 10/21 anonim ***** válasza:

15 éves voltam.. :) kaptam és nagyon jó volt :)

17/L

2009. aug. 5. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!