Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
15éves lány vagyok, és úgy érzem nagyon vágyok egy barátra, akivel együtt lehetek, megoszthatok vele mindent. Ha meglátok párokat az utcán enyhe féltékenység önt el.Volt már barátom, természetesen szex még nem volt. Szerintetek nem korai vagy eggyáltalán normális, hogy ennyire vágyok egy fiúra ?
2012. szept. 25. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ebben a korban normális. ha tudsz magadra "vigyázni" akkor szerintem egyáltalán nem korai egy párkapcsolat.
2012. szept. 25. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Tőled egy évvel fiatalabb vagyok, és van barátom. Persze semmi szex... teljesen normális, hogy vágysz rá és nem korai. Sok szerencsét a pasizáshoz :D
2012. szept. 26. 11:41
 3/5 anonim válasza:

második hozzászóló: szánalmas, hogy 14 évesen osztod az észt.. 0 élettapasztalattal.

kérdező: normális, és nem korai:D

2012. szept. 26. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy korai vagy sem, teljesen egyéni dolog. Főleg nem egy 14 éves másik lány tudja ezt rólad eldönteni látatlanban, hanem te érzed saját magadban. Előre tisztázd magadban a határokat és tartsd is magad hozzá, mert az ember hajlamos előrerohanni majd megbánni (nem csak az aktus részére gondolok, hanem bármire, ami egy "járással" együtt jár). Azt azonban tudd, hogy ennyi idősen a te személyiséged sem egy biztos, kiforrott valami, idővel változol és a fiú is fog. Ne áltasd magad azzal, hogy ez egy "komoly" kapcsolat és örökké fog tartani, mert erre kb. 1% az esély. Érdemes fél lábbal a földön maradni.

L29

2012. szept. 26. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Néha én is így vagyok, aztán meg "elmúlik".
2012. szept. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!