Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye a melegek közötti házasságkötésről?
Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 19:26
21/46 anonim válasza:
Én az olyanokat tartom selejtnek, akik mindenképp erőltetni akarják a búzák egyenjogú elismert kapcsolatát. NEM az, soha nem lesz egyenjogú, egy megitélés, és elismerés alá eső. hogy miért nem? Mert nem lesz utódjuk. És miért nem lesz? Mert az ember nem arra van kitalálva, h azonos neművel éljen, ha ez lenne, nemtelen emberek lennének, nem pedig férfi, és nő. HETEROFÓBOK és Normafóbok vagytok
22/46 anonim válasza:
jajj, és újfent mondom, vagy homoszexuális, vagy bu7i nem meleg
23/46 anonim válasza:
Na, ÖNTUDATOS HOMIK! Ha meg tudjátok magyarázni, h miért és mitől meleg 1 homokos, akkor elfogadom, h ugy hivják
24/46 anonim válasza:
Beteges ötlet, az 1%-os törpepárt már-már mikropárttá csökken. Saját gyerekük nem lesz, képtelenek lesznek utódot létrehozni a fajfenntartás végett.
25/46 anonim válasza:
Felőlem összeházasodhatnának, viszont az, hogy gyereket adoptáljanak, vagy nők esetében mesterséges megtermékenyítés.. Na az kizárt dolog.
26/46 A kérdező kommentje:
Természetesen én tudom mit akarok,és egy boldog házasságban élek,és van egy gyönyörű pár hónapos gyermekem.Hát ne is haragudjatok(főleg azok akik védik ezeket a parazitákat).Hát tudjátok!?Az én gyermekemnek ne mutassanak ezek a senkik ilyen példát,mert ezek egy elmefogyatékos idióták,akiket gyógyítani kellene,vagy teljesen elkülöníteni a normális emberektől.És szerintem nagyon sokan ezt tartanák helyesnek.Elég szomorú ez,hogy ennyire elfajult ez az egész világ,van elég gondunk,nemhogy még ilyen fertő emberekkel "együtt élni",na köszönöm szépen ebből nem kérek.Egyébként meg nem vagyok selejt hála Isten,egészséges vagyok,de nem baj ha ezért most megszidtok,legalább még egészségesebb leszek!Szóval nem értem,hogy miért kell őket védeni??!És ha minél többen el is fogadják ezeket a hülyéket,akkor egyre több lesz belőlük(sajnos),és akkor bizony tényleg nem fog szaporodni a nép,és a betegség egyre csak nőni fog miattuk is!Amúgy is van elég baj nemde?Kell még?
2009. aug. 3. 14:16
27/46 A kérdező kommentje:
Ja és mit szólna az a szülő legfőképpen az aki védi a buz@kat,hogy ha egyszer az ő fia/lánya odavinne egy azonos nemű vkit,és bejelentené,hogy "Anya,szeretnénk egybekelni"!Örülne neki?Persze fiam,mutasd be a vőmet,aztán hadd szóljon a nóta!(???) :))))))
2009. aug. 3. 14:24
28/46 anonim válasza:
Azt hiszem ezzel mindent elmondok:
30/46 anonim válasza:
Szerintem te csak a sz*rt látod amit a tévében nyomnak. Csilivili nőnek öltözött transzvesztitákat. Hát tudod a melegek nagy része nem ilyen. Épp olyan normális életet próbálnak élni mint bárki más. Nem tudom miért kéne ezt elítélni vagy bármiben is korlátozni őket, ha két ember szereti egymást miért ne házasodhatna össze?
Valaha belegondoltál már ha te születtél volna melegnek hogy esne neked ha mindenki lenézne ezért? Mindenki ellened lenne mert te egy veled azonos neműbe szeretsz bele? Jól esne neked ha ki sem mehetnél a pároddal az utcára mert mindenki azt mondaná "ti csak maradjatok a 4 fal között ahol senki nem lát"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!