Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye a melegek közötti házasságkötésről?
nem köthetnek házasságot, legalábbis itthon nem, csak bejegyzett élettársi kapcsolatuk lehet. Nézted a naplót?:D
amúgymeg ha azt akarják hát hajrá...
19:30
Kedves Válaszoló! Nem tudom,hogy hány éves vagy,de mit teszel majd akkor,ha a gyerekeid közül (ha lesznek)az egyik bejelenti,hogy meleg vagyok? Egy szülő sem akar meleg gyereket, olvass...a genetika a felelős.
Nem vagyok meleg,nálam elsődleges szempont az EMBER!
szerintem nem az magoldás hogy dirr durr, ha akarnak együttélni eljenek, de probalják titkolni, mert az emberek többsége nem kedveli azt ha férfi férfi vagy nö nö.... együtt van, mondjuk a leszikusoktól begerjed a pasi.. de akkor is... házasságnak nem szabadna köttetnie,
nem vagyok életre halara keresztény de ott szerintem adám évanak volt teremtve.. nem pedig ádám bélának... vagy forditva, szoval maradjon meg a férfi + nö
17-F
Hmm erről eszembe jut mikor az első pasim megkérte a kezemet, csak bohóckodott de nagyon aranyos volt :D
Amúgy meg tök szép dolog lenne szerintem, de egy ilyen országban nem hiszem hogy valaha is elfogadnák :(
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!