Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitalált "szerelem". Vélemények?
Még valamikor régen hallottam egy történetet,amiben egy kiscsaj kitalált magának egy pasit. Nem szeretett bulikba járni,mert nem bírta azokat a "fiúkat" akik oda jártak,ő maga meg elég zárkózott volt,így magától nem ismerkedett. Kitalált magának egy barátot. Mintha plátói szerelem lett volna. Csak álmodozott,hogy milyen lehet szerelmesnek lenni...valahogy így volt,de már nem nagyon emlékszem rá,pár évvel ezelőtt hallottam.
Mi erről a véleményetek? Előfordult már hasonló valakivel? Vagy nagyon beteg dolognak tartjátok?
ja, velem is volt.
aztán felszedtem egy hús-vér pasit, jól pofáraejtetett és azóta újra egyedül vagyok régóta, de már nem képzelek el kitalált barátot.
kinőttem ebből, meg örülök ha nem kell semmi párkapcsolatosdira gondolnom mert eddig az összes próbálkozásom sz.rul sült el.
Én is így vagyok, csak én lányról álmodozom :(
20F
Szerintem az ilyen álmodozás a legtöbb emberrel előfordul. Nem tartom betegesnek.
A bulik amúgy sem azok a helyek ahol normális srácok nyüzsögnek..
De csak addig amíg nincs normál társ..
ha vki színészről vagy mesefigurákról ábrándozik az rajongás. Ez is előfordul gyakran, gondolom főleg tiniknél, de teljesen más mint egy élő kapcsolat..
Japánban volt vmi eset de lehet h volt több is ahol egy ember feleségül vett egy animeszereplőt =D
na az már beteg kicsit.. engedélyt is kapott és ezentúl senki más nem veheti feleségül azt a szereplőt =D
gondolom vett magának vmi gumibabát ami úgy néz ki mint az a figura.
Sztem azért van az h az emberek nem féltékenyek ha a párjuk vmi hírességért rajong mert az összehasonlíthatatlan az igazi kapcsolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!