Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a helyes, bunkó, rossz fiúk jönnekbe nekem?
ha egy fiú nem meri kimutatni a szexualitását egy lány előtt akkor beleesik a barátzónába.
a rosszfiúk nem b*lfaszok és gondolom ezért tetszenek.
am én is rosszfiús vagyok (de nem az a diszkós puhap*cs féle hanem az igazi)
"ha egy fiú nem meri kimutatni a szexualitását egy lány előtt akkor beleesik a barátzónába."
Ez így van. Az ilyen srácok észérvekkel akarják meghódítani a lányt és nem az érzelmekre hatva, ez pedig a legalapvetőbb hiba amit srác elkövethet. Hallottam már ezt egyszer valaki szájából de eddig némileg kételkedtem benne. Viszont most hogy egy csaj is megerősíti ezt már teljesen biztos vagyok ebben.
Mielőtt azt hinné bárki is hogy a rosszfiúkat védem: az érzelmekre hatáshoz megrendíthetetlen önbizalom kell, egészséges önértékelés, tisztában kell lennie a srácnak azzal hogy mit akar és nem félni kommunikálni ezt a csaj felé (persze nem sértő módon hanem találékonyan, viccesen). Ez pedig nem zárja ki hogy valaki jófiú legyen. A nőknek nem az a fontos hogy jófiú vagy vagy rosszfiú hanem hogy bizonytalan vagy e önmagadban vagy se. Ha bizonytalan vagy akkor törvényszerű a kikosarazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!