Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyire igaz az hogy egy lanynak a viselkedeserol meg a beszedebol latni lehet a szemelyiseget?
Ugyan mi másból lehetne látni, mint abból, amit mond (ahogy a világról vélekedik) és abból, amit tesz?
Az embert a tettei, meg a viselkedése határozza meg, az életben nem a kiskegyed tesztek alapján derülnek ki ezek a dolgok.
Viselkedés és beszéd... Ha látom a színét, meg a formáját, akkor meg tudom mondani, hogy milyen gyümölcs?
Na jó, a szarkazmust félretéve. Hiába tudod, hogy melyik gyümölcs, az ízét csak akkor fogod tudni, ha már ettél belőle.
Ez nagyon is igaz az első két mondat, de más dolog milyen lenne egy kapcsolatban. Lehet következtetni, de nem feltétlen. Hallottam már a hátam mögött ismeretlenektől, hogy hányan dughattak már meg, de barátom sem volt még, mert nem alakult ki kölcsönösen a szerelem. Soha nem kavarnék normális érzelmi állapotban idegenekkel. Nem részegeskedem.
21/N
"viselkedésem azt mutatja, hogy tök kemény vagyok, de a legapróbb dolgon eltudom magam sírni "
Azért ebben érzed az ellentmondást...
Ha a legapróbb dolgokon el tudod magad sírni, akkor a viselkedésed egyáltalán nem azt mutatja, hogy tök kemény lennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!