Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat egyáltalán, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat egyáltalán, ha a jelzéseit kétértelműnek látom?

Figyelt kérdés

Röviden: megismertem egy csajt a chaten, normálisnak tűnik, ráadásul abban a városban lakik, ahol a főiskolai tanulmányaimat folytatom. Direkt nem is akartam nyomulni, direkt küldtem képet,és nem is kértem hogy viszonozza, ráadásul eleve nyugodtabban álltam a dologhoz. Msn-en beszéltünk eddig 2x, és még a csaj mondta is, hogy " szeretem ha a fiú kezdeményez " meg azt is mondta hogy nem untatom azzal amit mondok neki, szóval az jött le nekem, hogy van esélyem... de ma totál nulla jelek voltak... alig írt, kérdeztem miket csinál, azt mondta hogy nyara augusztus végéig, és ahol nyaral, ott vagy a presszóban szórakozik barátnőivel, vagy a minden esti buliban válogat a sok hülye közül, netán valaki bejön neki... de ha ennyire nem akarna semmit tőlem, akkor minek adta meg a számát, miért hallgatta azt amit mondtam neki msnen 1-2 este, és miért mondta a képemre, hogy aranyos vagyok, ha szarik rá, mi van velem, ráadásul ahol most van, az csak nyaralás, és mondta hogy általában amikor évközben suli van, sosem szokott ilyeneket csinálni... kétértelmű jeleket küld, hagyjam vagy startoljak rá a csajra abban a hitben, hogy komplett hülyének néz?

20/F (a csaj 17)

2009. aug. 1. 22:46
 1/1 anonim ***** válasza:

ha megadta a számát , akkor szerintem arra vár hogy esetleg felhívjad ! ( csak úgy a lányok nem adják meg a telefonszámukat akárkinek ) pláne ha MSN - n írta hogy szereti ha a fiú kezdeményez.

MSN - n lehet hogy rossz passzban volt és ezért nem válaszolt úgy ahogy szeretted volna . Ahogy írtad ez az "esti buliban válogat a sok hülye közül, netán valaki bejön neki... " szerintem ez csak duma , most vagy fel akarja hívni rá a figyelmet hogy ő mennyire kapós és megengedheti magának hogy válogat vagy tényleg így van és folyamatosan pasizik. Szal fogd fel könnyedén , tedd meg Te az első lépést ( hívd fel telefonon , beszélgessetek ) , aztán meglátod mit reagál rá a csaj ...de túl sok energiát ne fektess bele , teljesen felesleges . 23/L

2009. aug. 1. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!