Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én nem veszem észre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem veszem észre a lány jelzéseit?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó,hogy 22 éves férfi vagyok,ő 19...Már 3x randiztunk,annak rendje és módja szerint 2.randin meg volt a csók is,meg minden egyéb:)A problémám az,hogy nem tudom,hogy ő mit gondolhat,mert semmit nem mond az érzéseiről...szájrapuszival köszönünk,és búcsúzunk egymástól,de mikor sétálunk,vagy ilyesmi,nem nagyon néz a szemembe,ez engem kicsit visszariaszt.Szerintetek lesz ebből még valami komolyabb is?
2009. febr. 11. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen lányok, akik nem mutatják ki az érzéseiket, csak mikor már előrébb tart a kapcsolat. Kitartás!
2009. febr. 11. 20:08
 2/4 anonim válasza:

szerintem az, hogy nem néz a szemedbe, kimondottan jelzésnek minősül. ezt pedig észrevetted. :)

szerintem kérdezz rá, ennyit megér.

2009. febr. 11. 22:07
 3/4 A kérdező kommentje:
22:07-es hozzászólónak...Amikor úgy van,persze rámnéz,meg mosolyog,az azért nem úgy van,hogy soha,csak nem is tudom,mikor pl állunk egy zebránál,akkor nem néz oda,miközben beszélgetünk...Mikor egy asztalnál ülünk,akkor természetesen igen...De a kérdésre amúgy is konkrétabb véleményt,választ kérek...Annyit mondott ma,mikor ilyen témáról volt szó,hogy nem szeret túl gyorsan megnyílni mások előtt
2009. febr. 11. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia,

az van, hogy az is egy jelzés, hogy veled zebrázik, meg beszélget. Ezekszerint elég görcsösen csinálja a nem megnyilós figurát, mert gondolom néha azért szemedbe is nézhetne. De tulajdonképpen ez is egy újabb jelzésrendszer, mert attól fél, ha belenézne a gyönyörű szemeidbe (teszem fel) akkor esetleg nem bírna már most se távolságtartó lenni. Magyarra fordítva minden bizonnyal akar tőled valamit. Ha nem akarna, mással töltené az idejét.

Megjegyzem én ki nem állhatom az ilyen csajokat. De ez legyen az én bajom.

2009. febr. 12. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!