Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen miért nincsen senkim?
Figyelt kérdés
Szerintem csúnya és kövér vagyok, de senki más nem gondolja így. És teljesen tehetségtelennek és értéktelennek érzem magam, és úgy érzem soha nem találok senkit, aki szeretni fog valaha is, és még csak 16 vagyok. Belefáradtam az egyedüllétbe, hogy egyfolytában magányos vagyok. Mit tegyek?2012. szept. 20. 11:09
31/31 anonim válasza:
hát az lenne a megoldás, hogy magadat fejleszted :) és sürgősen befejezed önmagad szidalmazását, mert ez nem vezet semmire sem csak ront a helyzeten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!