Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen miért nincsen senkim?
Nem vagy kövér, csak kicsit husika, de ez sok-sok pasinak nagyon tetszene, szóval ezzel semmi gond!
Bár szerintem 166 cm-hez inkább a max 54 kiló lenne rendben egy lánynál, de én a vékony csajokat csípem...
A sport az sokat segít minden téren, lehet, hogy csak pl. a derekadnak kellene egy kicsit formálódni, de 16 évesen még egyáltalán nem kell ezeken aggódnod, még bomba nő is lehet belőled nem sokára. Ahogy egy volt osztálytársnőm esetében történt, ő két év alatt csak simán ahogy fejlődött álom nő lett, ja azért ő sportolt is...
Most kérdezzem meg,hogy 21 évesen miért nincs senkim?Szedd már össze magad!Komolyan minden második kérdés az ilyen önbizalom hiányos,önsajnáltató emberek rinyálásáról szól.Keress valami értelmes időtöltést és akkor nem leszel értéktelen.A tehetség más kérdés,lehet,hogy van tehetséged valamihez csak éppen nem tudsz róla,mert gondolom nem próbáltad ki magad mindenben.
Amúgy,ha mások szerint nem vagy csúnya és kövér akkor nem tudom mit problémázol.Amúgy lány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!