Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen miért nincsen senkim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen miért nincsen senkim?

Figyelt kérdés
Szerintem csúnya és kövér vagyok, de senki más nem gondolja így. És teljesen tehetségtelennek és értéktelennek érzem magam, és úgy érzem soha nem találok senkit, aki szeretni fog valaha is, és még csak 16 vagyok. Belefáradtam az egyedüllétbe, hogy egyfolytában magányos vagyok. Mit tegyek?

2012. szept. 20. 11:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
53%
mégis mibe fáradtál bele????16 évesen?ha így állsz hozzá nem is lesz senkid,meg nem ülni kell és tátott szájjal várni a nyelvet....
2012. szept. 20. 11:31
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem kövér vagy csak önbizalomhiányod van. Ha ezen nem változtatsz akkor nagyon sokan kifogják használni a "gyengeséged"...
2012. szept. 20. 11:48
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér, csak kicsit husika, de ez sok-sok pasinak nagyon tetszene, szóval ezzel semmi gond!

Bár szerintem 166 cm-hez inkább a max 54 kiló lenne rendben egy lánynál, de én a vékony csajokat csípem...

A sport az sokat segít minden téren, lehet, hogy csak pl. a derekadnak kellene egy kicsit formálódni, de 16 évesen még egyáltalán nem kell ezeken aggódnod, még bomba nő is lehet belőled nem sokára. Ahogy egy volt osztálytársnőm esetében történt, ő két év alatt csak simán ahogy fejlődött álom nő lett, ja azért ő sportolt is...

2012. szept. 20. 11:57
 24/31 anonim ***** válasza:
53%

Most kérdezzem meg,hogy 21 évesen miért nincs senkim?Szedd már össze magad!Komolyan minden második kérdés az ilyen önbizalom hiányos,önsajnáltató emberek rinyálásáról szól.Keress valami értelmes időtöltést és akkor nem leszel értéktelen.A tehetség más kérdés,lehet,hogy van tehetséged valamihez csak éppen nem tudsz róla,mert gondolom nem próbáltad ki magad mindenben.

Amúgy,ha mások szerint nem vagy csúnya és kövér akkor nem tudom mit problémázol.Amúgy lány vagy?

2012. szept. 20. 12:33
 25/31 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten a vékony lányok jönnek be, de legjobb barátomnak meg pont a husik :). Él-hal értük köbö :D. Vannak emberek, akiknek ez is bejön :). De ha depressziós vagy, beszéld meg barátnőddel, mert senki nem szeret egy búskomorsággal járni :D. Egyszerűen az álláspontodon változtass. :)
2012. szept. 20. 12:42
 26/31 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem meg boven raersz, de az elso feladatod az legyen, hogy lekuzd az onertekelesi gondjaid.
2012. szept. 20. 13:22
 27/31 anonim ***** válasza:
kép?
2012. szept. 20. 16:02
 28/31 anonim válasza:
Képeket küldesz nekem? 18/F
2012. szept. 23. 16:21
 29/31 A kérdező kommentje:
Senkinek nem küldök képet, higgyétek el, ti is jobban jártok, ha nem látjátok meg milyen ronda vagyok :/
2012. szept. 23. 16:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Én megdugnálak az tuti
2012. szept. 23. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!