Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen miért nincsen senkim?
Magasság: 166 cm
Súly: 68 kg
Nem: nő
Kategória: normál
Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
A legtöbb hölgynek ilyen idõsen még normális a súlya, ám ez az évek elõrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb idõben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!
2012. szept. 20. 11:19
Hát ez még nem olyan vészes. Ha komolyan akarod, pár kilót le tudsz dobni. Nem a genetikára kell ezt fogni. A pozitív kisugárzás a fontos.
2012. szept. 20. 11:19
13/31 A kérdező kommentje:
Nemrég leadtam pár kilót, akkor még egy centivel alacsonyabb is voltam, 165/75 voltam. Akkor nem is érdekelt, hogy ennyire kövér vagyok, de amióta ezt a kicsit sikerült leadnom, már nagyon zavar a kövérségem. És hiába minden, bármit csinálok nem tudok lefogyni (az ideális szerintem a 166/56 lenne. De nem megy, hiába diétázok és mozgok...).
Kedves 11-es hozzászóló, te ezeknek a testtömegindex baromságoknak ne higgy! Én pasi vagyok 179 magas és kb.68-69 kiló és bizony van egy kis pocim. Az én ideális testsúlyom kb. 64.65 kiló lenne. Vékony testalkatú vagyok, mindenem vékony, inkább a hasamra rakódik. Szóval a tömegeloszlást is figyelembe kell venni, mert szerintem ilyen paraméterekkel, amit a kérdező leírt, akár bomba nő is lehetne, mit tudom én nagyobb mellekkel stb.
2012. szept. 20. 11:24
Addig amíg ez süt belőled, nem is lesz senkid.
2012. szept. 20. 11:24
16/31 A kérdező kommentje:
Min kéne változtatnom és hogyan?
Azért egy képet megnéznék rólad, ha nem gond.
2012. szept. 20. 11:26
166 mellé a 68 sok. kívéve, ha sportolsz, és az izom miatt van.
egy tízest le kéne fogynod. még akkor sem lennél vékony, nemhogy sovány, de már jó lenne.
2012. szept. 20. 11:27
19/31 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet küldeni senkinek, mivel több ismerősöm is előszerettel látogatja az oldalt :/
És talán az ismerőseid nem tudjál, hogy "kövér" vagy? S ha egy ismerős lát rólad egy képet, akkor mi van?
2012. szept. 20. 11:29
Kapcsolódó kérdések: