Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 évesen miért nincsen senkim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen miért nincsen senkim?

Figyelt kérdés
Szerintem csúnya és kövér vagyok, de senki más nem gondolja így. És teljesen tehetségtelennek és értéktelennek érzem magam, és úgy érzem soha nem találok senkit, aki szeretni fog valaha is, és még csak 16 vagyok. Belefáradtam az egyedüllétbe, hogy egyfolytában magányos vagyok. Mit tegyek?

2012. szept. 20. 11:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%

Magasság: 166 cm

Súly: 68 kg

Nem: nő

Kategória: normál

Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

A legtöbb hölgynek ilyen idõsen még normális a súlya, ám ez az évek elõrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb idõben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!

2012. szept. 20. 11:19
 12/31 anonim ***** válasza:
Hát ez még nem olyan vészes. Ha komolyan akarod, pár kilót le tudsz dobni. Nem a genetikára kell ezt fogni. A pozitív kisugárzás a fontos.
2012. szept. 20. 11:19
 13/31 A kérdező kommentje:
Nemrég leadtam pár kilót, akkor még egy centivel alacsonyabb is voltam, 165/75 voltam. Akkor nem is érdekelt, hogy ennyire kövér vagyok, de amióta ezt a kicsit sikerült leadnom, már nagyon zavar a kövérségem. És hiába minden, bármit csinálok nem tudok lefogyni (az ideális szerintem a 166/56 lenne. De nem megy, hiába diétázok és mozgok...).
2012. szept. 20. 11:23
 14/31 anonim ***** válasza:
53%
Kedves 11-es hozzászóló, te ezeknek a testtömegindex baromságoknak ne higgy! Én pasi vagyok 179 magas és kb.68-69 kiló és bizony van egy kis pocim. Az én ideális testsúlyom kb. 64.65 kiló lenne. Vékony testalkatú vagyok, mindenem vékony, inkább a hasamra rakódik. Szóval a tömegeloszlást is figyelembe kell venni, mert szerintem ilyen paraméterekkel, amit a kérdező leírt, akár bomba nő is lehetne, mit tudom én nagyobb mellekkel stb.
2012. szept. 20. 11:24
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
Addig amíg ez süt belőled, nem is lesz senkid.
2012. szept. 20. 11:24
 16/31 A kérdező kommentje:
Min kéne változtatnom és hogyan?
2012. szept. 20. 11:26
 17/31 anonim ***** válasza:
Azért egy képet megnéznék rólad, ha nem gond.
2012. szept. 20. 11:26
 18/31 Golan Trevize ***** válasza:

166 mellé a 68 sok. kívéve, ha sportolsz, és az izom miatt van.

egy tízest le kéne fogynod. még akkor sem lennél vékony, nemhogy sovány, de már jó lenne.

2012. szept. 20. 11:27
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet küldeni senkinek, mivel több ismerősöm is előszerettel látogatja az oldalt :/
2012. szept. 20. 11:27
 20/31 anonim ***** válasza:
53%
És talán az ismerőseid nem tudjál, hogy "kövér" vagy? S ha egy ismerős lát rólad egy képet, akkor mi van?
2012. szept. 20. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!