Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel intim kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel intim kapcsolatot próbáltunk létesíteni. Még szűz volt de nem használtunk gumit csak probálkoztunk. Van esély a terhességre? Részletek lentebb

Figyelt kérdés
Szűz hártyája már nem volt mert azt még tamponnal elveszitette* 2-3 percig probálkoztunk szerintem nem váladékoztam. Tudom hogy hibát követtünk el. Megjött a menszesze intim együttlét után 3 nappal. (később kellett volna megjönnie 1 héttel) de ilyen barnás és másabb állagú volt a vérzése. Azt olvastam hogy ez tünete lehet a terhességnek. Tudnátok mondani valamit hogy szertintetek mi a helyzet? Vagy valami tippet hogyan derithetnénk ki gyorsan hogy télleg terhes-e? Tudtommal tesztet csak együttlét után két héttel érdemes használni csak akkor mutatja ki.

2012. szept. 18. 22:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

rendben :) köszi. Fogunk majd tesztelni.

Amúgy igazad van mert az előző barátnőmnél meg késett sokat az első után.. csak hát ha ideges az ember nehezen gondolkozik :)

2012. szept. 18. 22:40
 12/16 anonim ***** válasza:

*nem fejeztem be a mondatom :D bocsi

Szóval, ha tampont használ, azzal még nem szakította át a szűzhártyáját (meg ez amúgy sem egy zárt valami, mivel a menstr. vérnek el kell valahogyan távoznia, és azért egy erős ütésnek kell érnie, hogy beszakadjon)

2012. szept. 18. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:
ha idegesek vagytok, akkor meg aztán tényleg késni fog, vagy hamarabb fog megjönni :D Nyugalom, a hosszú élet ritka.
2012. szept. 18. 22:48
 14/16 A kérdező kommentje:
De nem vérzett vagy lehet akkor nem is történt még meg a dolog. Amúgy nem láttam már a szűzhártyát.Lehet nem volt elég a probálkozás és igy még végülis szűz maradt. De például az előző barátnőm sem vérzett az elsőnél.
2012. szept. 18. 22:49
 15/16 A kérdező kommentje:

ha idegesek vagytok, akkor meg aztán tényleg késni fog, vagy hamarabb fog megjönni :D Nyugalom, a hosszú élet ritka.

De már megjött csak az hogy barnás a vérzés meg más állagú és erre azt találtam hogy esélyes hogy a terhesség jele lehet de nem feltétlenül. ezért kérdéses a dolog.

2012. szept. 18. 22:51
 16/16 anonim ***** válasza:
A szűzhártyát nem lehet látni kívülről. Ha csak barnázik, akkor az nem a rendes mensesze még, vagy majd később jön meg neki. Felfázástól is lehet ilyen probléma, vagy fertőzéstől, de inkább attól, hogy először voltatok együtt.
2012. szept. 18. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!