Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esély rá?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolbasz90 kérdése:

Mennyi az esély rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

Tegnap fekudtem le először a(szűz)barátnőmmel,(aki mellesleg a mestrualas 4-ik napjában volt) az első pár percben óvszer nélkül csináltuk, de nem mentem el, és gumit is huztam. Mennyi az esély rá hogy valami "gond" legyen??

2012. máj. 24. 10:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Dugni jó, de gumit húzni már gáz, mi? Remélem, terhes, vagy legalább elkapott vagy ő, vagy te valami jó kis fertőzést, amiért havi közben kellett nektek csinálni. BIZTOS nem lehetett volna pár napot várni.

Idióta gyökerek. Ebből is látszik, mennyire gyerekek vagytok még.

2012. máj. 24. 10:46
 2/6 anonim válasza:

Semmi baj nem lesz belőle! A peteérés 14. naptól kezdődik.

Ilyenkor nem lesz terhes. De vigyázni kell már a 10. naptól gumi nélkül., egészen a 21. napig terhes lehet egy nő.

Remélem segítettem. :)

33/N

2012. máj. 24. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Kb 80% h nem lesz semmi, de vigyázzatok jobban, plusz mensi alatt tényleg húzzatok rögtön gumit- meg amúgyis, akkor rizikózzatok ha már lesz munkátok, meg miből eltartani az esetleg becsúszott gyereket. De ebből nem lesz semmi, no para
2012. máj. 24. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

# 3

mégis honnan jött ez a 80%? hasra ütni más is tud...

2012. máj. 24. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
jah, ez igaz, de nem mondhatom 100-ra mert az csak a halál, viszont kb biztos h nem lesz semmi, ezért írtam 80-at.
2012. máj. 24. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen könnyű beh*lyítani a szűz lányokat, hogy "bedugom, de nem lesz semmi gond, időben kihúzom..." De aki az ilyet megkajálja, meg is érdemli, hogy terhes legyen.
2012. máj. 24. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!