Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 3 évig szedtem a Mercilon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 évig szedtem a Mercilon tablettál. Már 1-2 hónapja nem szedem, mert szeretnénk kisbabát. Van rá esély, hogy a babának valami baja lesz?

Figyelt kérdés
hogy ilyen hamar már akarunk. Várjak még egy kicsit, vagy nem lesz semmi baja? Van rá esély hogy teherbeeshetek ilyen rövid időn belül?

2012. máj. 14. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:
képtelenségnek tartom:D keresztanyumnak 6hónap után sikerült :) szerintem várjatok még egy kicsit
2012. máj. 14. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak mert olvastam olyanról,hogy valaki 2-3 hónap múlva teherbe esett.
2012. máj. 14. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
2 normális menzeszt várjatok meg, utána már semmi gond nem lesz, ha összejön a baba :)
2012. máj. 14. 20:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2012. máj. 14. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!