Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A MERCILON fogamzásgátló tabletta szedése alatt tényleg le kell tenni a cigit?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 19:36
2/7 anonim válasza:
Hát ha az alatt le kell akkor válts. Rengeteg lány cigizik fogamzásgátló mellett és ugyan úgy hat...
3/7 anonim válasza:
Ugyanúgy hat, csak óriási a trombózisveszély.
Bár ezzel sok nő nem foglalkozik, és ugyanúgy cigizik mellette.
4/7 anonim válasza:
MINDEN fogamzásgátló mellett le kellene tenni a cigit.
A fogamzásgátló melletti dohányzás 25 %-kal növeli a trombózis és a szívinfarktus esélyét.
Megéri?
5/7 anonim válasza:
Nem csak a Mercilon mellett, hanem semelyik tabletta mellett nem ajánlott a dohányzás.
Hatni hat, csak éppenséggel mindkettő növeli a trombózis veszélyét, együtt meg aztán főleg.
De azt csinálsz, amit akarsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
Ez esetben természetesen leteszem a cigit.
2012. máj. 1. 22:16
7/7 anonim válasza:
Én is cigiztem mikor elkezdtem szedni a tabit régen. Aztán mindig éreztem, mintha valami nyomás lenne a nyaki ütőereimen mikor szívtam. Úgyhogy abbahagytam, mert nekem amúgy gyenge a keringési rendszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!