Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel intim kapcsolatot próbáltunk létesíteni. Még szűz volt de nem használtunk gumit csak probálkoztunk. Van esély a terhességre? Részletek lentebb
vagyis.. ma kezdett el vérezni ez a harmadik nap.
még mindig tart de nagyon kevés a vérzés aztmondja
Rendben kösz a gyors választ :) Azért majd biztos ami biztos vegyünk egy tesztet ugye? legalábbis én igy gondolom hogy jobb lenne venni. és ha igen akkor hány nap mulva probálkozzunk a tesztel ? hogy biztosra menyjünk az eredménnyel.
am az számit hogy ő fogékonynak számit? 11 évesen már menstruált.
értem. De mivel megjött neki így mondhatjuk hogy nincs esélye ? már volt neki egyszer ilyen barnás vérzése amikor beteg volt és megjött neki.
Csak megijedtem mikor olvastam hogy a barnás nyálkás rövid idejű vérzés (ami most van) tünete lehet a terhességnek.
Szia!
A szüzesség elveszítése a zömében megzavarja a menstruációs ciklust, valószínűleg ezért jött meg neki korábban. Szépen be fog állni később.
A teszt az utolsó együttléttől számított 2 hét múlva mutat csak eredményt, addig nem érdemes használni.
Nem valószínű a terhesség, sőt, de biztos, ami biztos én tesztelnék.
Tudod, ha valakivel először vagy együtt (a lánynak írom, de a fiúkkal is előfordul) megváltozik a teste, másképp reagál ezek után bizonyos dolgokra. Az első együttlét után előfordulhatnak ilyen furcsa vérezgetések néhány napig, hétig. És azért, mert tampont használ (ezt amúgy nagyon ellenzem, mert egy dugót képez, a vér ott fog pangani, amíg el nem távolítják, és rengeteg kórokozó kerül ezáltal a szervezetedbe, különböző folyásokat, betegségeket okozva, és a másik, hogy megsértheted felhelyezés közben a hüvely falát, utat nyitva szintén a kórokozóknak)
De, hogy megnyugodjatok készítsetek egy tesztet 2-3 hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!