Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel intim kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel intim kapcsolatot próbáltunk létesíteni. Még szűz volt de nem használtunk gumit csak probálkoztunk. Van esély a terhességre? Részletek lentebb

Figyelt kérdés
Szűz hártyája már nem volt mert azt még tamponnal elveszitette* 2-3 percig probálkoztunk szerintem nem váladékoztam. Tudom hogy hibát követtünk el. Megjött a menszesze intim együttlét után 3 nappal. (később kellett volna megjönnie 1 héttel) de ilyen barnás és másabb állagú volt a vérzése. Azt olvastam hogy ez tünete lehet a terhességnek. Tudnátok mondani valamit hogy szertintetek mi a helyzet? Vagy valami tippet hogyan derithetnénk ki gyorsan hogy télleg terhes-e? Tudtommal tesztet csak együttlét után két héttel érdemes használni csak akkor mutatja ki.

2012. szept. 18. 22:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
a vérzés olyan erősségű volt, mint szokott lenni?
2012. szept. 18. 22:07
 2/16 A kérdező kommentje:
gyenge
2012. szept. 18. 22:08
 3/16 A kérdező kommentje:
nem olyan volt hanem kevesebb volt
2012. szept. 18. 22:10
 4/16 A kérdező kommentje:

vagyis.. ma kezdett el vérezni ez a harmadik nap.

még mindig tart de nagyon kevés a vérzés aztmondja

2012. szept. 18. 22:12
 5/16 anonim ***** válasza:
nem élveztél bele, meg fogjuk rá, hogy nem váladékoztál. nem nagy az esély, sőt, kicsi
2012. szept. 18. 22:14
 6/16 A kérdező kommentje:

Rendben kösz a gyors választ :) Azért majd biztos ami biztos vegyünk egy tesztet ugye? legalábbis én igy gondolom hogy jobb lenne venni. és ha igen akkor hány nap mulva probálkozzunk a tesztel ? hogy biztosra menyjünk az eredménnyel.

am az számit hogy ő fogékonynak számit? 11 évesen már menstruált.

2012. szept. 18. 22:17
 7/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell teszt, elég akkor, ha késik neki. az, hogy 11 évesen jött meg neki, nem árul el semmit.
2012. szept. 18. 22:23
 8/16 A kérdező kommentje:

értem. De mivel megjött neki így mondhatjuk hogy nincs esélye ? már volt neki egyszer ilyen barnás vérzése amikor beteg volt és megjött neki.

Csak megijedtem mikor olvastam hogy a barnás nyálkás rövid idejű vérzés (ami most van) tünete lehet a terhességnek.

2012. szept. 18. 22:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A szüzesség elveszítése a zömében megzavarja a menstruációs ciklust, valószínűleg ezért jött meg neki korábban. Szépen be fog állni később.

A teszt az utolsó együttléttől számított 2 hét múlva mutat csak eredményt, addig nem érdemes használni.

Nem valószínű a terhesség, sőt, de biztos, ami biztos én tesztelnék.

2012. szept. 18. 22:36
 10/16 anonim ***** válasza:

Tudod, ha valakivel először vagy együtt (a lánynak írom, de a fiúkkal is előfordul) megváltozik a teste, másképp reagál ezek után bizonyos dolgokra. Az első együttlét után előfordulhatnak ilyen furcsa vérezgetések néhány napig, hétig. És azért, mert tampont használ (ezt amúgy nagyon ellenzem, mert egy dugót képez, a vér ott fog pangani, amíg el nem távolítják, és rengeteg kórokozó kerül ezáltal a szervezetedbe, különböző folyásokat, betegségeket okozva, és a másik, hogy megsértheted felhelyezés közben a hüvely falát, utat nyitva szintén a kórokozóknak)

De, hogy megnyugodjatok készítsetek egy tesztet 2-3 hét múlva.

2012. szept. 18. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!