Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed legrosszabb és legjobb csókját leírnád?
Nekem a legrosszab az volt meg 14 evesen amikor csokolozta
Az akkori baratnommel es amikor "kicsit szetvaltunk" akkor a haja bement kozepre v nemtom es amikor meg rakezdtunk akkor ottmaradt a haja es ott elkezdett karomkodni es megigazgatta aztan meg 2-3 perc utan elkezdett csorogni a telefonja :D es az anyukaja hivta h menjen haza :DD az eletem legjobbja meg a mostani baratnommel :) 17/F
Legrosszabb: 14. A srácot úgy tudnám leginkább leírni: "túl-sok-nyelv-és-nyál-srác. :D Csók után a fél arcom nyálas volt, undorító volt..
Legjobb: legutóbbi exem. Vele konkrétan nem is volt rossz csókom, nagyon jól csókolt. :))
16/L
életem legrosszabb csókja teljesen indokolatlanul történt nem túl józanul egy punk csajjal egy fesztiválon (én is lány vagyok), nagyon csúnya volt és ledugta a nyelvét a torkomon és így elkezdett vele ficánkolni ilyen nagyon gyorsan :DD és ilyen gusztustalan kukoricaszagú volt a szája
a legjobb pedig most nemrég volt egy ismerősömmel, amikor hirtelen lekapott és harapdálta is a számat közben és igazából nem tudom leírni hogy miért, de tökéletes volt
A 13/14 es legrosszabb csókja ugyanolyan mint az én eddig legrosszabb csókom:D 14 voltam én is, és a nyelvét nagyon gyorsan mozgatta,szerintem azt sem tudta,hogy kell csinálni,és szörnyen nyálas volt,szabályosan meg kellett törölnöm magam utána fúj..
A legjobb pedig a legutóbbi volt barátommal volt,még mindig emlékszem a legelső csókunkra:) érzéki volt,és a hideg is kirázott,annyira jó volt:)
13 évesen az első csókom borzasztó volt. Egy csomó nyálat a számba küldött, undorító volt, utána egyből kiköptem. Valamint még volt egy randim, amikor a srác nagyon nyomult és hirtelen lesmárolt. Nagyon undorodtam tőle, talán mert nem volt szimpatikus.
A legjobb a mostani párommal volt, az összes amit adott. Hihetetlenül finoman tud csókolni. 23/L
Tehát akkor, minél finomabb, gyengédebb, annál jobb? :)
A nyálas tényleg undorító, lenyelhette volna előtte, ez tényleg csak a bénák csinálják így :D
12 évesen, egy felelsz vagy merszbe volt a legjobb. huh. olyan puha, puszilnivaló szája volt a srácnak. akkor még tetszett is. (akkor ő 13 volt)
legrosszabb.. még nem volt..
14 vagyok, összvissz 2 volt (az első) meg egy másik sráccal, aki most tetszik. jó volt mind a 2:)
legrosszabb amikor a srác a nyelvét ledugta a torkomon kb alig kaptam levegőt is, és ráadásul annyi nyálat juttatott belém hogy olyan volt mintha egy meztelen csiga lenne a számban
legjobb, amikor a srác ölében ültem először a nyakamat csókolta finoman és a vállamat, utána pedig a felső ajkamat beharapta, utána megcsókolta, de csak az ajkaimat. utána nagyon finoman a nyelvét is a számba tette, közben pedig az egyik kezével a fenekemet simogatta, a másikkal pedig a felsőm alá nyúlt be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!