Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Életed legrosszabb és legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életed legrosszabb és legjobb csókját leírnád?

Figyelt kérdés
hogy milyen volt, miert volt jo es miert rossz. esetleg, hogy hany eves voltal, illetve hogy fiu vagy lany vagy-e. koszi!

2012. szept. 17. 20:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
:X
2012. szept. 17. 21:09
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a legrosszab az volt meg 14 evesen amikor csokolozta

Az akkori baratnommel es amikor "kicsit szetvaltunk" akkor a haja bement kozepre v nemtom es amikor meg rakezdtunk akkor ottmaradt a haja es ott elkezdett karomkodni es megigazgatta aztan meg 2-3 perc utan elkezdett csorogni a telefonja :D es az anyukaja hivta h menjen haza :DD az eletem legjobbja meg a mostani baratnommel :) 17/F

2012. szept. 17. 21:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Legrosszabb: 14. A srácot úgy tudnám leginkább leírni: "túl-sok-nyelv-és-nyál-srác. :D Csók után a fél arcom nyálas volt, undorító volt..

Legjobb: legutóbbi exem. Vele konkrétan nem is volt rossz csókom, nagyon jól csókolt. :))

16/L

2012. szept. 17. 21:48
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

életem legrosszabb csókja teljesen indokolatlanul történt nem túl józanul egy punk csajjal egy fesztiválon (én is lány vagyok), nagyon csúnya volt és ledugta a nyelvét a torkomon és így elkezdett vele ficánkolni ilyen nagyon gyorsan :DD és ilyen gusztustalan kukoricaszagú volt a szája

a legjobb pedig most nemrég volt egy ismerősömmel, amikor hirtelen lekapott és harapdálta is a számat közben és igazából nem tudom leírni hogy miért, de tökéletes volt

2012. szept. 17. 21:54
 15/19 anonim ***** válasza:

A 13/14 es legrosszabb csókja ugyanolyan mint az én eddig legrosszabb csókom:D 14 voltam én is, és a nyelvét nagyon gyorsan mozgatta,szerintem azt sem tudta,hogy kell csinálni,és szörnyen nyálas volt,szabályosan meg kellett törölnöm magam utána fúj..

A legjobb pedig a legutóbbi volt barátommal volt,még mindig emlékszem a legelső csókunkra:) érzéki volt,és a hideg is kirázott,annyira jó volt:)

2012. szept. 29. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:

13 évesen az első csókom borzasztó volt. Egy csomó nyálat a számba küldött, undorító volt, utána egyből kiköptem. Valamint még volt egy randim, amikor a srác nagyon nyomult és hirtelen lesmárolt. Nagyon undorodtam tőle, talán mert nem volt szimpatikus.

A legjobb a mostani párommal volt, az összes amit adott. Hihetetlenül finoman tud csókolni. 23/L

2012. nov. 5. 14:24
 17/19 A kérdező kommentje:

Tehát akkor, minél finomabb, gyengédebb, annál jobb? :)

A nyálas tényleg undorító, lenyelhette volna előtte, ez tényleg csak a bénák csinálják így :D

2012. nov. 5. 14:31
 18/19 anonim ***** válasza:

12 évesen, egy felelsz vagy merszbe volt a legjobb. huh. olyan puha, puszilnivaló szája volt a srácnak. akkor még tetszett is. (akkor ő 13 volt)

legrosszabb.. még nem volt..

14 vagyok, összvissz 2 volt (az első) meg egy másik sráccal, aki most tetszik. jó volt mind a 2:)

2013. febr. 19. 19:52
 19/19 anonim ***** válasza:

legrosszabb amikor a srác a nyelvét ledugta a torkomon kb alig kaptam levegőt is, és ráadásul annyi nyálat juttatott belém hogy olyan volt mintha egy meztelen csiga lenne a számban

legjobb, amikor a srác ölében ültem először a nyakamat csókolta finoman és a vállamat, utána pedig a felső ajkamat beharapta, utána megcsókolta, de csak az ajkaimat. utána nagyon finoman a nyelvét is a számba tette, közben pedig az egyik kezével a fenekemet simogatta, a másikkal pedig a felsőm alá nyúlt be. :)

2015. szept. 10. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!