Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 srác is tetszik szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 srác is tetszik szerintetek melyiket ˝válasszam˝?

Figyelt kérdés

Az egyik sráccal csak köszönő viszonyban vagyunk.Likeolgatjuk egymás képét facebook-on,meg az utcán mindig utánam néz,meg mosolyog. Tegnap pl. a búcsúban egész végig nézett.

A másik srác pedig az elsőnek a legjobb barátja.Vele kicsit jobb a viszonyom.Egy buliban egymás mellett aludtunk,és ölelgetett,meg karolgatott...(azóta tetszik) Azóta észrevettem,hogy folyamatosan lájkolgat mindent a profilomon,meg mindig nézi.Ja ,és róla tudni kell,hogy az egyik legjobb barátnőmnek kb. 2 évig tetszett,úgyhogy talán ő a legesélytelenebb ez miatt szerintem..pedig talán ő jön be legjobban .. :/

A 3. sráccal kb. az utóbbi 2 hétben lett a legjobb a viszonyom.Már lassan legjobb barátok leszünk.Minden szünetben beszélünk,meg viccelődünk egymással. Órákon összenézünk és mosolygunk.

Szerintetek melyikőjükkel mélyítsem el jobban a kapcsolatomat,hogy legyen is belőle valami,ne csak barátság?:)

2012. szept. 17. 18:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Válasszad a 3.at.

Ha az elsőn és a másodikon elgondolkodtál ill. képbe jött egy következő,akkor már nem tetszhetnek 100%ra. Így marad a 3. aki teljes odafigyelésnek örvendhet (hisz 4. ugye nincs).De persze erre a teóriára is rácáfolhatsz simán,attól függ hogy időközben melyik kerül hozzád legközelebb.

2012. szept. 19. 21:39
 32/37 anonim ***** válasza:
Szerintem válassz engem :)
2012. szept. 20. 00:12
 33/37 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem válasz kecskét. Az jobban illik hozzád.
2012. szept. 20. 02:56
 34/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is totál értelmetlen a kérdésed .. És ezen az oldalon csak azt basztatják aki hülyeséget kérdez... mint te!!!! Nekem egy csomó jó tippet adtak !
2012. okt. 13. 13:56
 35/37 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy 2 évig tetszett a barátnődnek?Már nem néz ki jól a srác és nem tetszik neki?:D

Na mindegy ezt nem értem,de őt nem választanám,a barátnőd miatt.

Az elsőt jobban meg kéne ismerned,hogy a 3.-al össze tudd hasonlítani és csak azután dönteni.

De így ezek alapján a 3.

2012. okt. 27. 13:31
 36/37 anonim válasza:
Hát szerintem ne válaszd egyiket se. Az első kettő haveri viszonyban van. És egyik fiú se választana egy csajt a haverja miatt. (ha netán mindkettőnek bejönnél és ez ki is derülne) A barátságból lehet szerelem, viszont ha ez elmúlik, akkor szívás, mert semmi nem lesz ugyanolyan. Szóval keress egy negyediket. És ne legyél már ennyire fb-os. Szerintem az az igazi pasi, aki a szemedbe mondja a tutit, nem pedig csak lájkolgat. Mert attól,hogy van ez a közösségi cucc, attól még az emberek nem egy virtuális világban élnek, hanem egy valósban.
2012. okt. 27. 19:25
 37/37 A kérdező kommentje:
Köszi :) És végül a 3.-at választottam!:) Már nagyonagyon jóban vagyunk. Úgy érzem valami van , és lesz is köztünk. :) De lekopogom. :)
2012. okt. 28. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!