Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 srác is tetszik szerintetek melyiket ˝válasszam˝?
Az egyik sráccal csak köszönő viszonyban vagyunk.Likeolgatjuk egymás képét facebook-on,meg az utcán mindig utánam néz,meg mosolyog. Tegnap pl. a búcsúban egész végig nézett.
A másik srác pedig az elsőnek a legjobb barátja.Vele kicsit jobb a viszonyom.Egy buliban egymás mellett aludtunk,és ölelgetett,meg karolgatott...(azóta tetszik) Azóta észrevettem,hogy folyamatosan lájkolgat mindent a profilomon,meg mindig nézi.Ja ,és róla tudni kell,hogy az egyik legjobb barátnőmnek kb. 2 évig tetszett,úgyhogy talán ő a legesélytelenebb ez miatt szerintem..pedig talán ő jön be legjobban .. :/
A 3. sráccal kb. az utóbbi 2 hétben lett a legjobb a viszonyom.Már lassan legjobb barátok leszünk.Minden szünetben beszélünk,meg viccelődünk egymással. Órákon összenézünk és mosolygunk.
Szerintetek melyikőjükkel mélyítsem el jobban a kapcsolatomat,hogy legyen is belőle valami,ne csak barátság?:)
a te ismerősöd se lennék...
azt válaszd akivel a legjobban érzed magas,és vele minden működik
megállna a faszabuck milenne veled? xD
azt válaszd aki iránt a legerősebb érzelmeid vannak
Rohadtul nem vagyok pénzes...
Normális válaszokat légyszi!!
Válassz egy negyediket és akkor ezt a hármat megkíméled magadtól.
Így az általad érintettek 25%-a jár csak rosszul, ha meg hármójuk közül választanál akkor meg 33,33%!
Gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!