Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 srác is tetszik szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 srác is tetszik szerintetek melyiket ˝válasszam˝?

Figyelt kérdés

Az egyik sráccal csak köszönő viszonyban vagyunk.Likeolgatjuk egymás képét facebook-on,meg az utcán mindig utánam néz,meg mosolyog. Tegnap pl. a búcsúban egész végig nézett.

A másik srác pedig az elsőnek a legjobb barátja.Vele kicsit jobb a viszonyom.Egy buliban egymás mellett aludtunk,és ölelgetett,meg karolgatott...(azóta tetszik) Azóta észrevettem,hogy folyamatosan lájkolgat mindent a profilomon,meg mindig nézi.Ja ,és róla tudni kell,hogy az egyik legjobb barátnőmnek kb. 2 évig tetszett,úgyhogy talán ő a legesélytelenebb ez miatt szerintem..pedig talán ő jön be legjobban .. :/

A 3. sráccal kb. az utóbbi 2 hétben lett a legjobb a viszonyom.Már lassan legjobb barátok leszünk.Minden szünetben beszélünk,meg viccelődünk egymással. Órákon összenézünk és mosolygunk.

Szerintetek melyikőjükkel mélyítsem el jobban a kapcsolatomat,hogy legyen is belőle valami,ne csak barátság?:)

2012. szept. 17. 18:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
92%

szerintem olyan 14-15 körül lehet.. de lehet bekamuzik valami kort.. de ha idősebbnek mondaná magát olyan 16-17 akkor meg gáz lenne, hogy ennyi esze van annyi idősen..

ajánlom neked a 0. félt azaz SENKIT még fiatal vagy te ehhez.. azért meg ne kelljen barát mert ez a "menő" mert annak semmi értelme, hogy egy kis ribanc legyen belőled...

2012. szept. 17. 18:30
 12/37 anonim ***** válasza:

Szerintem kössünk fogadásokat hogy melyeket választja

Én a 2.-rá szavazok

2012. szept. 17. 18:36
 13/37 anonim ***** válasza:
3.
2012. szept. 17. 18:40
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
és a harmadik nem is lájkol fejszbukkon? akkor ő bizony nem az igazi!!! aki többet lájkol, azt válaszd! mert ez krvafontos!
2012. szept. 17. 18:48
 15/37 A kérdező kommentje:
De képzeld ő is lájkol.. Nem kuurvafontos,csak a mai világban elég nagy előny,és jel..
2012. szept. 17. 18:55
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
a lájk előny és jel?xD én nem vettem észre
2012. szept. 17. 18:57
 17/37 A kérdező kommentje:
Soha nem örültél még,amikor a csaj/pasi aki tetszik lájkolja egy képedet,vagy akármi? erre gondoltam.. szerintem ilyenkor mindenki megörül egy kicsit..
2012. szept. 17. 19:04
 18/37 anonim ***** válasza:
88%
Nekem egyszer belájkolta egy bejegyzésemet az egyik volt tanárom. Tejóisten! Lehet nem is azért voltam 5-ös, mert okos voltam?? Muszáj megbeszélnem vele. Ha lájkol engem az csak valami komolyat jelenthet. Kirakok egy képet és ha azt is lájkolja akkor elhívom randira. De szuper, hogy kitalálták a fészbúkot...Uh nem nem kitaláltam valami mást. Ha 10-nél kevesebbszer lájkol, akkor csak dugni akar velem, de ha több mint 10 lájkot kapok tőle, akkor velem akarja leélni az életét. Hű de romantikus...
2012. szept. 17. 19:07
 19/37 A kérdező kommentje:

leírtam az előbb hogy mire gondoltam..

nem a tanár lájkja érdekel,hanem a srácé..

jólvan hagyjuk..úgyis csak basztatni tud mindenki mindenkit ezen az oldalon..

2012. szept. 17. 19:11
 20/37 anonim ***** válasza:
NEM ez nem így van.. itt nem csak "baasztatni" tudunk csak ha értelmetlen dolgokkal jössz.. mert képzeld nekem nincs facebookom.. te jó ég és még élek.. kibäszottul nem fontos, hogy ki kinek lájkolja a képét.. mikor volt fb akkor feltettem egy képet és az egyik srác belájkolta aki szerelmes volt belém(vagy még akkor is/most is az fene tudja) és semmi jelentősége nincs mert a lájk az nem azt jelenti, hogy az embert tetszik hanem a kép.. te agyilag szerencsétlen fészbuk csitri..de látom te is abban a hitben élsz, hogy "belájkolta a képem, biztos szerelmes" gratt!!
2012. szept. 17. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!