Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 srác is tetszik szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 srác is tetszik szerintetek melyiket ˝válasszam˝?

Figyelt kérdés

Az egyik sráccal csak köszönő viszonyban vagyunk.Likeolgatjuk egymás képét facebook-on,meg az utcán mindig utánam néz,meg mosolyog. Tegnap pl. a búcsúban egész végig nézett.

A másik srác pedig az elsőnek a legjobb barátja.Vele kicsit jobb a viszonyom.Egy buliban egymás mellett aludtunk,és ölelgetett,meg karolgatott...(azóta tetszik) Azóta észrevettem,hogy folyamatosan lájkolgat mindent a profilomon,meg mindig nézi.Ja ,és róla tudni kell,hogy az egyik legjobb barátnőmnek kb. 2 évig tetszett,úgyhogy talán ő a legesélytelenebb ez miatt szerintem..pedig talán ő jön be legjobban .. :/

A 3. sráccal kb. az utóbbi 2 hétben lett a legjobb a viszonyom.Már lassan legjobb barátok leszünk.Minden szünetben beszélünk,meg viccelődünk egymással. Órákon összenézünk és mosolygunk.

Szerintetek melyikőjükkel mélyítsem el jobban a kapcsolatomat,hogy legyen is belőle valami,ne csak barátság?:)

2012. szept. 17. 18:08
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

jólvan nyomd már el magad..

örülök ha örülsz hogy ˝leoszthattál˝,de elég lesz ennyi..senkit nem érdekel az óbégatásod..csak magadat idegesíted.. :)

2012. szept. 17. 19:25
 22/37 anonim ***** válasza:

#20 vagyok nem óbégatok nem vagyok ideges épp ellenkezőleg kicsezsettül jó kedvem van csak suli ne lenne holnap..:P

csak az a gáz, hogy fészbuk életet élsz.. de a korod még mindig nem tudjuk...

2012. szept. 17. 19:36
 23/37 A kérdező kommentje:

Mondta valaki,hogy facebook életet élek? Nem. Akkor meg te se mondd,mert rohadtul nem ismersz..

Attól,hogy sokat írtam róla ne kezdj el ítélni..úgyhogy légyszi ne lovagolj te se ezen a témán! Köszipuszi!;)

2012. szept. 17. 19:41
 24/37 anonim ***** válasza:

"De képzeld ő is lájkol.. Nem kuurvafontos,csak a mai világban elég nagy előny,és jel.."

khmm khmm khmm...

2012. szept. 17. 19:42
 25/37 anonim ***** válasza:

Szerintem barátkozz mind a hárommal (meg általánosságban is), de ne olyan szándékkal, hogy "hú melyikkel jöjjek össze". Ha valakibe komolyan beleszeretsz (nem feltétlen a 3 körül), azt úgy is érzed, de ha három jelölted van, akkor igazából egy sincs. Ne kapkodd el, ne azért válassz, hogy ne legyél egyedül.

Ha te sem tudsz dönteni, akkor mi hogyan? Főleg ebből a leírásból :D

2012. szept. 17. 19:56
 26/37 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :)) Végre egy értelmes :)
2012. szept. 17. 20:22
 27/37 anonim ***** válasza:
Szerintem is ismerd meg őket jobban, aztán meglátod melyik iránt érzel többet, lehet hogy egy 4. jelentkező lesz :) ha olyannal jössz össze akit nem szeretsz úgyis csak rossz lesz.
2012. szept. 17. 20:53
 28/37 anonim ***** válasza:
elhiszem hogy tetszik a 2es de őt nem kéne a barátnőd miatt, 1 vagy 3 ezek közül válassz ,de nem kell elsietni a dolgot, majd úgy is alakul valahogy:)18/L
2012. szept. 18. 14:56
 29/37 anonim ***** válasza:
hülye kérdés, hülye válaszok
2012. szept. 18. 16:45
 30/37 anonim ***** válasza:
En a masodikat valasztanam, ha o tetszik a legjobban, akkor meg ot valaszd. Ha mindig a baratnodnek es masnak akarsz a kedvere tenni, sosem leszel boldog.
2012. szept. 19. 21:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!