Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért szólogattok be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért szólogattok be ismeretlen lányoknak az utcán?

Figyelt kérdés
Tök kellemetlen, mikor beszólnak nekem idegenek, meg bámulnak, meg ilyen munkások füttyögnek le a tetőről. Pont ott van építkezés, ahol járok munkába minden reggel. És tök ciki, ha mondjuk jön mögöttem egy kollégám, azok meg füttyögnek meg lekiabálnak. Pedig egyáltalán nem öltözködök kihívóan, farmer + póló. Meg magam elé bámulok inkább, rájuk se nézek. De miért kell ezt csinálni? Mi értelme?
2009. júl. 31. 14:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%

" ro*adt egy tahó par*t dolog."

Ezek azok is. És nem valószínű, hogy ezen az oldalon találsz ilyen pasit.. És nem kell általánosítani..:)

(23/F)

KG

(A kérdezők értékeljék a válaszaim)

2009. júl. 31. 15:03
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Nos , gondolom nem azzal van bajod ha ismeretlen férfiak leszólítanak ,hanem az zavar Téged, ha csak odafüttyögnek, bizonygatva hogy mekkora arcok etc . De azért azt ne várd el egyetlen (normális) férfitól, akinek van egy kis magabiztossága, hogy ha jó nőt lát ne szólítsa le ... Spec. én se tudom magam visszafogni , és szerintem nem is kell . Persze megint más az ha valaki bunkó módon ismerkedik, az szerintem is tahóság :D
2009. júl. 31. 15:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem a leszólítással van baj, hanem azzal, hogy vannak, akik ezt nem képesek kulturáltan csinálni. ha pl állok a buszmegállóban, és odalép mellém egy srác vagy akár egy idősebb úr és udvariasan szóba akar velem elegyedni, és esetleg megdícsér, hogy pl milyen csinos vagyok, az rendben van még jól is esik. azért elég nagy különbség van aközött, amikor egy normális pasi udvariasan megjegyzi nekem, hogy milyen szép a hajam, vagy csinos vagyok meg aközött, hogy egy tahóvári kiüvölt a kocsiból, hogy "jajj egyelek meg de szíííp vagy". az ilyen ostoba beszólások, főleg ha még cicceg meg füttyög is, az már idegesítő és kínos, mert ugye gyakran úgy szólnak be, hogy egy csomó más ember is ott van a közelemben. az ilyennek legszívesebben letépném a száját.

23 L

2009. júl. 31. 16:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Jaja, én az ilyenekre vagyok kiakadva, akik megaláznak mások előtt az utcán.
2009. júl. 31. 16:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyok akarnak lenni szerintem.Meg a sok dolgozás közben kell valami izgalmasat is csinálni.
2009. júl. 31. 16:48
 16/20 anonim válasza:

Én ha tehetem kerülőt teszek a buszmegállóhoz,mióta tudom,hogy az utcánkban ilyen "férfiistenségek" dolgoznak,inkább sétálok két perccel többet.

Bár volt már rá példa,hogy akkor is füttyögettek,meg cöncögtek amikor a barátommal jöttem arrafelé.

Ez ellen nem lehet mit tenni,a kollégáid meg biztos nem hiszik azt,hogy a beszólogatós munkásokkal "haverkodsz".

18/L

2009. júl. 31. 17:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Jaja, van a még parasztabbik fajtájuk, akik akkor is beszólnak, ha pasival vagy... iszonyat
2009. júl. 31. 17:08
 18/20 anonim ***** válasza:
én keményen 15 lves vagyok... nem tudok ugy leugrani a boltba, h ne szonának be mindimum 3an. ma egy picit csinosabb voltam.. hát kilépek a házból.. meleltünk levőt ujítják.. ott füttyögtek.. aztán a boltba is 3 srác.. hazafele pedig összesen 3 , HÁROM autobol is kiszóltak... mindez a sarki boltig.. nagyon durva.. engem amugy nem idegesít annyira, bár elég érdekes emberek vannak..:D
2009. júl. 31. 22:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyszerűen tetszel ennyi az üzenet és semmi több, csak annyit akarnak elérni vele hogy tudjad.
2009. aug. 2. 23:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 45-50évesen jó lesz ilyenekre visszaemlékezni. Szerintem is tahóság ilyet csinálni, de én nem ilyen módon fejezném ki azt, ha tetszik egy lány/ jól néz ki.
2010. febr. 21. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!