Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért szólogattok be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért szólogattok be ismeretlen lányoknak az utcán?

Figyelt kérdés
Tök kellemetlen, mikor beszólnak nekem idegenek, meg bámulnak, meg ilyen munkások füttyögnek le a tetőről. Pont ott van építkezés, ahol járok munkába minden reggel. És tök ciki, ha mondjuk jön mögöttem egy kollégám, azok meg füttyögnek meg lekiabálnak. Pedig egyáltalán nem öltözködök kihívóan, farmer + póló. Meg magam elé bámulok inkább, rájuk se nézek. De miért kell ezt csinálni? Mi értelme?
2009. júl. 31. 14:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
kemény fiuk ők, meg műveletlenek.
2009. júl. 31. 14:44
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
Mert biztos bomba nő vagy és bejössz nekik. Vedd elismerésnek hogy csinos vagy. kb ezt akarjuk iylenkor éreztetni a nökkel :D
2009. júl. 31. 14:44
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
nem tudom, miért jó ez nekik, de engem is nagyon idegesít:S ráadásul nekem abban az utcában csinálnak épp egy házat vagy egy éve, ahol lakom... azt várom mikor fejezik már be:S mikor elmegyek a ház előtt állandóan köszönnek, füttyögnek... annyira gusztustalan népség, szerintem nem is dolgoznak, inkább ezzel vannak elfoglalva, hogy beszólogatnak embereknek... sajnos nem tudok másfele menni, mert akkor hatalmas kerülőt kellene tennem a buszmegállóhoz:( amúgy meglátszik, hogy kikből lesznek a munkások: akik semmit nem tanultak a suliba, talán még érettségijük sincs, vagy ha van is akkor sincs semmi tudás mögötte... az ilyenekből lesznek a munkások.
2009. júl. 31. 14:47
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
mert parasztok.
2009. júl. 31. 14:48
 5/20 anonim ***** válasza:
50%
Azért mert tetszel aranyanámy,ezt meg se kéne kérdezni
2009. júl. 31. 14:50
 6/20 anonim ***** válasza:
63%

"( amúgy meglátszik, hogy kikből lesznek a munkások: akik semmit nem tanultak a suliba, talán még érettségijük sincs, vagy ha van is akkor sincs semmi tudás mögötte... az ilyenekből lesznek a munkások."

Te ezt komolyan gondoltad?? Az ilyen idióta hsz. elég sokat elárul rólad, hülye gyerek!

2009. júl. 31. 14:52
 7/20 anonim ***** válasza:
45%
``mikor elmegyek a ház előtt állandóan köszönnek, füttyögnek... annyira gusztustalan`` az is gusztustalan ha valaki köszön????
2009. júl. 31. 14:54
 8/20 anonim ***** válasza:
63%
Nekem meg a plázaku*vák szoktak beszólogatni, akik azt hiszik, hogy hű de műveltek. Meglátszik kikből lesznek az utcalányok...
2009. júl. 31. 14:57
 9/20 A kérdező kommentje:

tetszem? és mit akar ezzel elérni? gondolja ettől majd ők is megtetszenek nekem?

inkább egymásnak akarják bizonygatni a férfiasságukat, hogy nézmá, de megb*asznám, höhöhö.

mintha valaha is lenne esélye.

roh*adt egy tahóparaszt dolog.

2009. júl. 31. 14:58
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

Mert ezek a primkó, tanulatlan fajtából valók, akik nem képesek féken tartani az ösztöneiket, és csak úgy képesek kifejezésre juttattni a tetszésüket, ha bekiabálnak, befüttyögnek. intelligens ffi ilyen nem csinál. engem is rohadtul idegesítenek az ilyenek. kultúrpasi otromba beszólások nélkül is képes finoman kifejezni, ha tetszik neki egy nő. tenni sajnos nincs mit, én direkt viszem mindenhova az mp3-asomat, és jó hangosan hallgatom az utcán, így nem hallom, ha valamelyik suttyóparaszt beszól.

23 L

2009. júl. 31. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!